17 marts 2017

Sidste uge

var fyldt til bristepunktet med gode oplevelser. Strikkeklub, strikkecafe, kursus i jaquardhækling, hyggeligt familietræf og så lige en herlig tur til Fiberfest i Ry. Lidt voldsomt på kun en uge, når der også er et job, der skal passes, men hyggeligt var det.

Turen til Ry startede med et stop i Viborg, hvor der blev indkøbt lækre grovboller med ost og skinke. Lige før Silkeborg holdt vi pænt ind til siden, rullede vinduerne lidt ned og nød den første fornemmelse af forår, mens vi spiste vores boller.

I Ry tog vi turen forbi de forskellige boder et par gange og så gik vi ellers til kursus i patentstrik i to farver. Jeg kan hilse og sige, at man skal holde tungen lige i munden, men det var sjovt. Så sjovt, at jeg måtte starte nyt op, da jeg kom hjem:

Bog:
Sunshine over Wildflower Cottage - ren chick lit, som det åbenbart så pænt hedder. Så meget letlæselig, at jeg har haft meget svært ved at koncentrere mig om at lytte. Ind i mellem er det meget rart med noget let, men den her er lige i overkanten. Om lidt har jeg krimier klar i stedet - tror jeg.

Strik:
På billedet en lille halsedisse i to farvet patent - bare fordi det skulle prøves. Jeg er ved at have gang i lidt for meget strik. Så meget, at selv jeg kan se, at jeg må til at holde lidt igen med at starte nyt op og i stedet forsøge at få lidt gjort færdigt :-) Måske kommer der en liste over igangværende projekter en af dagene. Jeg skal lige være klar til selv at se, hvor lang listen er.

Rigtig god weekend.

9 kommentarer:

 1. Den tofarvede patent ser spændende ud, jeg har dog endnu ikke forsøgt det selv
  Åh, hvor jeg kender det med UFO'erne, selvom jeg er blevet (lidt) bedre til at gøre mine ting færdige - eller pille dem op

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - den to-farvede er spændende, men det tager også lang tid, så jeg er ikke sikker på, at jeg får strikket ret meget af det. Men sjovt var det!

   Slet
 2. Jeg kunne også nemt blive lidt hooked på den tofarvede patent efter resultatet at dømme. Hold op hvor flot ! men nok ikke egnet til speedstrikning ;o) Jeg er spændt på at se, hvad du får lavet i denne teknik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - nej, det tager tid. Jeg valgte så at prøvestrikke på p 4, så skulle der ikke så mange masker til :-) Men det er er altså sjovt!

   Slet
 3. Det hvar rigtigt godt i Ry. Jeg deltog hos Lene Bay i Sømløse kuppelærmer. Har forsøgt mig med patent; mit liv er for kort til tofarvet patent.! Det er så fascinerende, flotte mønstre, man kan lave, men det fanger mig ikke at strikke det.
  God fornøjelse med halsedissen... og alt det andet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - det kursus med Lene Bay ville jeg gerne have været på. Der kommer heller ikke til at vælte to-farvet patent af mine pinde, men det var sjovt at prøve :-)

   Slet
 4. Det ser flot ud, din halsedisse er simpelthen bare smuk. Det virker som om du har haft gang i hjulene hele ugen. Herligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det var en hektisk men hyggelig uge :-)

   Slet
 5. Dejligt med en masse gode og berigende input :-) Sikke en flot farvekombi i den halsedisse - tofarvet patent bliver ikke yndlingsstrik her, men i små mængder ku det nok lade sig gøre ;-)

  SvarSlet