18 januar 2006

Arrgg


Jeg fryser og synes, at jeg mangler (endnu) en varm trøje. Så er der jo to muligheder:

1. Sy en af de færdigstrikkede trøjer sammen
2. Starte på en ny - for at nedbringe garnlageret!

Jeg valgte altså nr. 2 og fandt alle remedierne frem:


Lavede strikkeprøver både i hånden og på My Rock, tegnede, regnede og begyndte på de håndstrikkede hulmønstre. I et lyst øjeblik gik jeg så igang med første ærme på strikkemaskinen, så jeg kunne se, hvordan garnforbruget ville blive.

Efter timers "arbejde" kunne jeg så bare konstatere, at jeg ikke har garn nok.

Hm - på den igen.

5 kommentarer:

 1. Åh, det kender jeg godt. Og når man starter på den slags er det som regel en model, der slet ikke egner sig til at bruge en farve garn mere - ellers var det jo et alternativ.

  SvarSlet
 2. Hej Lene!

  Nemlig - det ville nu nok have været smart med en farve mere, for farven er kedelig, men garnet købte jeg billigt, da den lokale garnbutik lukkede.

  Jeg har lige lavet strikkeprøve på maskinen i noget andet garn, men man skal jo vente på, at garnet "sætter" sig. Hm, jeg ved nu ikke, hvor længe jeg kan vente :-)

  SvarSlet
 3. Hej Hanne!

  Jeg prøvede :-) Men jeg siger dig, at sådan et nøgle var strikket op i løbet af ingen tid.

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 4. Hej Mette,
  Ja, det er pudsigt, at det forekommer hurtigere at strikke noget nyt end at montere noget, der faktisk er færdigt. Og hvordan bliver det så lige med monteringen af det nye stk. strik - hvis der altså havde været garn nok?
  Hilsen Lene Z.

  SvarSlet
 5. Hej Lene!

  Hæ, hæ - det har jeg skam også tænkt på og der er en vis risiko for, at den ender samme sted som alle de andre, men jeg tror hver gang på, at jeg får monteret :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet