16 januar 2006

Den dovne


løsning på GAAA må man nok kalde min.

Det er 1-1½ år siden, jeg fik bogen og dengang udvalgte jeg mig 10 forskellige firkanter, som jeg ville lave. Jeg kom dog aldrig igang og fik heller ikke købt garnet.

Nu er vi så gået i gang med samstrik på Webstrik og jeg meldte mig til i vildskab. Garnet bestilte og fik jeg hurtigt herfra og så satte jeg mig igen og begyndte at bladre i mønstrene.

I et pludseligt klarsyn indrømmede jeg overfor migselv, at jeg måske nok ville få strikket firkanterne, men monteringen ville komme til at tage en evighed, hvis jeg da nogensinde ville blive færdig.

Så jeg tog en rask beslutning. Skar antallet af firkanter ned til 5 (og det er langt fra de sværeste) og valgte at strikke firkanterne i strimler, som så vil blive hæklet sammen til sidst.

Her ses resultatet af weekend'ens anstrengelser - 1½ firkant:Ikke et videre godt billede men jeg kunne simpelthen ikke få det bedre!

4 kommentarer:

 1. Se det var jo smart for os,der hader at montere! Jeg vælge også tit opskrifter, hvor ærmerne strikkes på, eller nogle af HFs opskrifter, hvor alt nærmest strikkes ud i et.
  Jeg hader at montere, er begyndt at købe mig fra det, har ingen stolthed på det område!!
  Dejligt at du har fået din datter i gang med strikkeriet, ingen af mine 3 piger udviser interesse :-((
  God uge til dig og dine.
  Hilsner Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne!

  Jeg hader også at montere og kunne jeg finde en, der ville sy sammen, betalte jeg mig også gladeligt fra det, men jeg kender desværre ingen.

  Jeg troede heller aldrig, at min datter ville gå i gang med at strikke, men lige nu er hun helt vild med det.

  Også god uge til dig og dine.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Genial ide, det tog mig det min 7 timer at montere felterne i GAAA, suuuuk. Jeg formoder, dem der strikkes rundt ikke er blandt de udvalgte? GAAA er et fotografisk udfordring, som jeg ikke mestre endnu, hvilket min blog bære tydeligt præg af.
  Velkommen i Blogland :-)
  Ulla

  SvarSlet
 4. Hej Ulla!

  Tak for det.

  Ja, jeg kunne jo levende forestille mig, hvor lang tid det ville tage at få dem monteret. Faktisk var min første plan at strikke strimlerne sammen løbende - som dominostrik, men det ville nu nok blive for stort og tungt.

  Jeg tror, at det er nogle af de allernemmeste, jeg har udvalgt :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet