28 januar 2006

Huer

Da min datter sidste år ringede hjem fra efterskole i den samme uge, som hun skulle rejse på skiferie og bare sådan manglede en hue, bladrede jeg mine strikkebøger igennem - og der er mange! Jeg faldt over denne model fra Sally Melville's "The Purl Stitch".


Jeg strikkede den i pink og hæklede en blomst dertil. Strikketid 1-2 aftener - se det er en hue, der vil noget. Min nevøs mor manglede også en hue inden deres skiferie, så onsdag/torsdag fik jeg strikket denne til hende med påmonteret hæklet blomst. Jeg nåede desværre ikke at få taget et billede, inden de rejste fredag.

Nu er jeg så i gang med endnu en Harlequin Cap. Denne gang til min datter - igen i pink og bare vent til farve nr. 2 kommer på:


Hanne jeg garanterer for, at den er varm. Fire lag omkring ørerne!

Bettina og Nettie rigtig god fornøjelse med de "ekstra" huer, I har bestillinger på. Da jeg strikkede den første, talte jeg antal p, så nu har jeg små delmål at gå efter - lige 10 p til, til, til.....

3 kommentarer:

 1. Nej, Harlequin Cap er ikke en, man liiiiiige fikser over et par aftener. *fnis* Men man strikker jo reelt set også to huer på tynde pinde. Resultatet er bare virkelig flot, synes jeg, og så er det en god varme, den giver. :o)

  SvarSlet
 2. Takker, Mette!
  Men du tør jo osse binde an med mere end én hue, så mon ikke osse vi andre kan klare det ;o)

  SvarSlet
 3. Hæ jo da Nettie - den sidste hue her bliver (måske) til under Vinter OL.

  Den er nemlig rigtig flot Bettina, men mine fingre kramper endnu af den der 40 cm rundp. :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet