14 februar 2006

Det skulle have været

endnu en Harlequin Cap, men som jeg sad der i bilen på vejen til København, fik jeg sådan en lyst til at strikke Tovværk af Vivian Høxbro igen. For en efterhånden hel del år siden købte jeg - som mit første strikkekit - Tovværk. Jeg var SÅ imponeret af opskriften og kan stadig huske fornemmelsen af at sidde med alle de garnnøgler i hænderne og glæde mig til at komme igang.

Men jeg kunne simpelthen ikke leve med farverne. Der var flere af dem, som irriterede mine øjne så meget, at trøjen endte som en UFO (ufærdigt objekt). Det er den stadig, men nogle år efter købte jeg selv garn til trøjen og fik den strikket (farverne er noget mere afdæmpede i virkeligheden):


Trøjen er fra en grøn periode. Dem får jeg ind i mellem, men jeg er nu mest til blå, så på hele turen til og fra København, sad jeg og drømte om Tovværk i blå. Kauni 2-trådet garn tænkte jeg og kunne næsten ikke vente på at komme hjem til computeren og finde de helt rigtige farver. Mens jeg sad og kiggede på farver, slog det mig pludseligt, at jeg da vist havde købt garn til både en grøn og en blå udgave, da jeg købte til den grønne. En tur i gemmerne og halvsent søndag aften kunne jeg gå i gang.

Det er bestemt ikke den hurtigste trøje at strikke og den giver rigtigt mange ender at hæfte. Hvis du læser med Anne Dorthe, så lover jeg at hæfte enderne løbende! Men trøjen er sjov at strikke og der sker hele tiden noget nyt, så jeg nyder det.

Så langt er jeg nået indtil nu:

5 kommentarer:

 1. Hej Mette!!

  Tak for sidste! Det var meget hyggeligt at møde dig.

  Jeg er helt forelsket i trøjen og farverne er SÅ smukt! Jeg ved at jeg skal strikke Tweedie færdig men...Nu har jeg lyst til at gå i gang med denne trøj og min første Vivian Høxbro. Hedder den Tovværk eller Cables på hendes website? Jeg har fostået din posting rigtig at du strikket denne trøje siden i søndags???

  PS Din blog ser rigtig flot ud.
  PPS Excuse min dårlig skriflig dansk.

  SvarSlet
 2. Nu efter jeg er kommet op på stole igen kan jeg ser at du er lige begyndt på den! Det vil blive flotte! Held og lykke med det. Og jeg kan også se at den er Cables på hendes web site. Lidt for hurtig på aftrækkeren!

  SvarSlet
 3. Hej Karen!

  Tak for sidst - det var hyggeligt.

  Ja, den grønne strikkede jeg for nogle år siden. Jeg har også lige været omkring Vivian Høxbros hjemmeside. Mit kit var i farve 20, men jeg kan se, at hun nu også har det i en blå udgave. Det var der desværre ikke, da jeg købte mit, ellers var det blevet den blå :-)

  Jeg er kommet lidt længere, så i morgen prøver jeg at tage et billede igen, hvor farverne nemmere kan ses.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 4. Jeg har bestilt den blå kit idag. Er det svært?? Din grøn tovværk er utrolig smukt. Jeg glæder mig at se din progress. Vivian Høxbros hjemmeside er meget flot.

  SvarSlet
 5. Tillykke med det Karen. Jeg er spændt på at høre om de blå farver. De ser flotte ud på hjemmesiden.

  Nej, den er ikke svær, men rigtig spændende at strikke og får du problemer, siger du bare til :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet