01 maj 2006

Efter 4 dage

i København er jeg hjemme igen. Jeg nåede omkring Uldstedet, Sommerfuglen og endnu en garnforretning og på trods af, at jeg var ret villig til at finde tegnebogen frem, købte jeg ikke noget som helst.

Hanne - jeg tør næsten ikke sige det, men da jeg kom hjem var denne ankommet:Og Sanne - jeg er jo i gang med Knitting Rules og læser kun nogle få sider ad gangen. Lige som de tidligere bøger fra Yarn Harlot er den meget underholdende og jeg nyder den!

Jeg har kun kigget lidt i Mason Dixon bogen. Der er flere opskrifter på bl.a. tæpper. Herunder også Log Cabin som jeg er vældig varm på at prøve - så alene de sider gør bogen interessant for mig. Jeg glæder mig til at læse den.

Tips vokser. Jeg er over midten på første stykke og der er garn nok. Jeg er også nået lidt længere på Curlicue - er nu i gang med 5. felt.

Billeder følger en af de nærmeste dage.

5 kommentarer:

 1. Hej Mette,

  Jeg er meget spænt på at høre hvad du synes om Wendy Knits. Jeg overvejer at købe det men vil lige høre om den er værd at have. Det var hyggeligt at se dig igen og din Tips wip! Det bliver flot. Og jeg er imponerede at du ikke købt et enkelt nogle garn!

  SvarSlet
 2. Hej Karen!

  Wendy Knits har næsten ikke kigget i endnu. Jeg har kigget Mason Dixon igennem igen og den er jeg rigtig glad for. Jeg har ikke læst den endnu, men det kommer.

  Jeg var også ret stolt af migselv over, at jeg ikke købte garn overhovedet - til gengæld fik jeg købt bøger :-)

  Tak for en hyggelig aften og lækker mad.

  SvarSlet
 3. Hej Mette, hvad er ordet på dansk for yarn winder? Og kan du anbefale et sted hvor man kan købe en over nettet? Jeg håber det går godt med Tips og Curlicue...

  SvarSlet
 4. Hej Karen!

  Jeg har sendt dig en mail ;-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej Hanne!

  Uha, jeg har en stor svaghed for bøger (og garn) og jeg skal nok sige til, hvis du bliver nødt til at få muldvarpeskinnet op ;-))

  Kh
  Mette

  SvarSlet