16 maj 2006

Frustration...

Jeg er igen kommet i tvivl om, om der er garn nok til Tips i den mørke farve. Jeg er begyndt på anden farvebane på forstykket og i går aftes skulle jeg så i gang med 3. nøgle af den mørke. Tilfældigvis lå den lige op ad et nøgle af den lyseste gule og der var da så stor forskel på størrelsen, at det kunne ses:


Hm, tænkte jeg. Frem med vægten. Lysegul: 51 gr., mørk: 42 gr. Hov, er jeg mon kommet til at strikke af nøglet uden at registrere det?? Frem med sidste mørke nøgle: igen 42 gr. Dvs. at hvis alle de mørke nøgler kun har vejet 42 gr., så er der - tælle, tælle - 32 gr. mindre end de andre farver af den farve, der skal bruges mest af??? Suk, jeg hader at strikke om kap med garnmængden, så jeg kom lige til at starte på noget nyt. Mere om det en anden dag.

Til gengæld har datteren min bedt om denne - dog uden takkerne:


Det må da være et hurtigt og nemt projekt. Den skal strikkes på p 5,5, så det burde da hurtigt kunne give en god oplevelse :-)

Og jo Karen, havemøblerne blev brugt. Sommerhuset blev indtaget og når vi er der, er jeg langt bedre til at bruge havemøblerne end herhjemme. Så den stod på strikketøj og lydbog. Dejligt afslappende.

6 kommentarer:

 1. Hej Mette,

  Strikketøj og lydbog...lytter dejligt! Det skal jeg prøve! Angående Tips og garnmængden, skal du ikke kontakte GoKnitting og høre om der er noget galt? Det lytter lidt mærkeligt. Heldigvis (?) er der kommet lidt køligere vejr så jeg har min bolero på idag. Og Annette's sjæl er færdig...mangler bare kanten.

  SvarSlet
 2. Det er rigtigt smart med lydbøger. Jeg bruger det tit og så glemmer jeg det i en periode, men kommer da som regel i gang igen.

  Jeg hurtigstrikker på Tips, så jeg kan finde ud af, om der er garn nok for ellers skal jeg bestemt have skrevet til GoKnitting.

  Det lyder godt med Annettes sjal. Det jeg så af det, var jo bare flot og lækkert. Skal du så i gang med Tovværk???

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Godt nok sælges garn efter løbelængde, med det var dog en stor vægtafvigelse.
  Virker den blå tyndere?
  Prøv at skrive til dem nu?
  Så har du mulighed for at mixe dem, hvis du ikke kan få samme farveparti.

  SvarSlet
 4. Hej Ulla og Hanne!

  Den blå virker faktisk tyndere - det har jeg slet ikke tænkt på. Jeg vil prøve at tælle, hvor mange p. jeg har strikket med det sidste nøgle, det må da give lidt fornemmelse, men jeg er ret sikker på, at det bliver "close run".

  Og du har helt ret Hanne - det slår strikkeglæden ihjel.

  Hilsen
  Mette - som venter besøg fra Californien i næste uge.

  SvarSlet
 5. Dear Mette,

  I don't really know, if this woman on the picture is actually you - but if that's the case, then you look really similar to a woman also called Mette G., who was natively from Naestved/Denmark and whom I got friends with during pupils-exchange about 13 years ago in Germany. Unfortunatelly the contact broke up after two or three letters.

  Hm ... it would surely be random, or something, but I'd be very happy to get an E-Mail, if it's as supposed.

  Alex (chainofcommand@lycos.de)

  SvarSlet
 6. men vad snygg den lilla boleron är, var finns mönstret att köpa???

  SvarSlet