20 juni 2006

Om og om og ikke om igen

Jeg sprang også på Green Gable bølgen. Det er simpelthen for nemt at købe mønstre, der bare downloades, så Green Gable blev indkøbt. Aldi bomuldsgarn fra sidste år blev fundet frem. Min datter meldte sig villigt som aftager, så jeg slog glad op og strikkede, så gnisterne føg. Da jeg nåede ærmegabet, fik jeg et øjebliks klarsyn og fik prøvet den på min datter. Den var for tæt i halsen - til hende. Okay, tænkte jeg. Ny måling af strikkefasthed (ikke en af mine styrker) og så startede jeg ellers forfra med langt flere masker end første gang - og ja, denne gang blev den så for stor!

Nu gider jeg simpelthen ikke at starte forfra igen, så det bliver ikke lige nu, at Green Gable bliver strikket, men engang - i noget andet garn. Sådan så den ud, inden sidste optrævling:


Tips er færdigstrikket. Enderne er endnu ikke hæftet, men det har simpelthen været for varmt til, at jeg har orket at sidde med den. God undskyldning - ikke?


Karen, garnjagten til Mystery Stole 2006 har været intens. Jeg endte med at købe New Zealandsk lammeuld, men samme dag, som jeg hjemførte NZ, kom der nyhedsmail fra Christel Seyfahrt, så ........ gæt selv :-)

Nu skal jeg så i gang med noget nyt, indtil første Clue kommer til MS 2006. Hm, hvad mon?

7 kommentarer:

 1. Den med varmen er en absolut værdig undskyldning :-)
  Trælst med GG. Du kunne evt strikke frem og tilbage de først par cm, det giver en åben halskant i nakken evt med knap.

  SvarSlet
 2. Hej Ulla!

  Jeg er også selv helt stolt af den med varmen :-)

  God ide med at strikke frem og tilbage - bare ikke til min 17-årige datter. Der skal vises bare skuldre! Så vidt jeg husker, er der lidt uld i det oprindelige garn og så kan man jo nok blokke den lidt ud. Den er ellers helt fin at strikke.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette, skal du med til strikke festival i september på fanø? Christel Seyfahrt's strik ser spændende ud. Har du købt en af hendes kits?

  SvarSlet
 4. Hej Karen!

  Nej, det skal jeg ikke - det ser ellers spændende ud.

  Jeg har ikke købt et kit - kun garn til stolaen. Jeg har fået mail fra C.S. i dag, at garnet er sendt, så det skulle gerne være her i morgen.

  Og så fik jeg forøvrigt lokket Gitte til at købe også :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 5. Du er en færlig kvinde!! :0) Jeg kendt ikke til C.S. ellers. Hendes ting ser spændende ud. Men jeg skal ikke i gang med noget nyt. Jeg har nok at se til. Jeg er nu i gang med HF Tweedie -- jeg havde lagt denne til side i sidste sommer. Jeg mangler bare armene. Jeg glæder mig til at følger med i stolaens progress.

  SvarSlet
 6. Hej Mette

  Skøn blog du har! Og aldigarnet i den lilla farve er jeg helt tosset med!! Hvis du skulle ligge inde med noget af det endnu (evt. også nogle andre farver?), og det er dømt "ude", vil jeg meget gerne købe det af dig.

  Knus Pia c

  SvarSlet
 7. Hej Pia

  Tak for det. Lige nu er det ikke dumt ude - men det kan sagtens komme og så skal jeg nok huske dig ;-)

  Kh
  Mette

  SvarSlet