25 oktober 2006

Limbo

10 min. før krimi på DR1 i aftes blev jeg enig med mig selv om, at den nystartede trøje ikke blev, som jeg ville have den, så den blev trævlet op. MEN man kan jo ikke sidde og nyde en krimi ordentligt, hvis man ikke har noget strikketøj, så jeg fór ud og fandt Tovværk frem. Nød krimi og Tovværk og hvad sker der så?? Min strikkefasthed har ændret sig - så meget, at det kan ses!

Jeg overvejer at droppe strikning, men for min families og min mentale sundheds skyld må jeg hellere blive ved. Det må da lykkes.

4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig bliver du da ved med at strikke!! Kan du ikke skifte pind ½ nummer (eller måske endda 0,25 - hvis du har pinde i de amerikanske mål) op eller ned til Cables - og så i øvrigt fortsætte?
  KH Britt

  SvarSlet
 2. Hej Britt!

  Ja, jeg bliver ved, men det gav mig da lige et par grå hår at se forskellen :-)

  Jeg fortsætter lidt på Cables og ser, om det ikke jævner sig ud. Heldigvis strikker jeg over få masker, så bare jeg kommer på ret kurs igen, går det.

  KH
  Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette,

  Du skal bare finde din "bane" igen og så skal det nok gå. Jeg har det sammen nogen gang og vil bare kaste det hel ud men det gå heller ikke. Så kommer lysten igen. Jeg glæder mig at høre mere om togværk.
  Hang in there...

  SvarSlet
 4. Hej Karen!

  Tak. Jeg har strammet lidt op på strikkefastheden, så jeg tror, at det går - jeg fortsætter i hvert fald.

  God weekend.

  KH
  Mette

  SvarSlet