13 juni 2007

Mystery Stole m.m.

Jeg havde forberedt et indlæg om weekend'ens produktion, men der er sket langt mere spændende ting her, så det må vente.

Efter at have overtalt min søster til at være med på MS3 (hvilket ikke var svært), kom jeg til at sukke lidt over Zephyr garnet, som mange af de amerikanske deltagere bruger. Jeg var ikke vild med at bruge min soldedag allerede, men straks insisterede min søster på, at hun ville give mig det som en forsinket fødselsdagsgave. Jeg HAR fået fødselsdagsgave, men på trods af mine protester (ja okay - så voldsomme var de protester nok heller ikke!), blev der bestilt Zephyr fra England:


Og det er SÅ lækkert. 50% merino uld og 50% Tussah silke. Tusind tak for det. Det kobberfarvede (som er mere dæmpet i virkeligheden) er til min søster. Det hvide (som er langt mere cremefarvet i virkeligheden) er til mig.

Ikke nok med det. Mine nye Addi Lace strikkepinde ankom også i går og de er rigtigt gode. Fin, fin spids som gør det nemt at strikke hulmønster. Desuden er de behandlet på overfladen, så de ikke er så glatte som de "normale". Det skal jeg lige vænne mig til, men det skal nok blive godt.

Alt i alt er jeg helt klar til at komme i gang med MS3 d. 29.06.07.

13 kommentarer:

 1. Jeg har også lige meldt mig til MS3. Jeg ledte efter en god undskyldning for at købe en Addi Lace og der var den så:o)

  Zephyr garnet ser lækkert ud!

  Kh. Helle

  SvarSlet
 2. Hej Helle!

  Herligt - det er sjovt, når vi er flere danskere med.

  Jeg strikker nærmest kun med Addi pinde nu, men de er jo ikke videre spidse, så da jeg så Lace strikkepindene blev jeg fyr og flamme :-) De har meget fine spidser, så de skal nok blive flittigt brugt ;-)

  Kh
  Mette - som faktisk lærte at svømme i svømmehallen i Åbybro ;-)

  SvarSlet
 3. Hmmm måske man skulle melde sig til MS3... Lækkert garn, glæd dig!

  Jeg tilhører den lille minoritet, der haaaaader addi turbo pinde, de er håbløst sløve. Så addi lace røg straks på limpinden og bestilte 3 stks hos viv.

  Ulla

  SvarSlet
 4. Hej Mette. Øj hvor ser det garn bare super lækkert ud.... jeg er lige kommet til at bestille i farven "sage" til mit MS3 ;o)
  /Tris

  SvarSlet
 5. Meld dig endelig til - jeg morede mig vældigt sidste år med at stå og trippe ved computeren for at være klar, når næste Clue kom ;-)Ja, ja - der skal ikke så meget til!

  Hæ, hæ - jeg tilhører så den minoritet, som ikke kan fordrage at strikke på træpinde. Jeg har prøvet den ene træsort efter den anden, men jeg kan ikke holde dem ud.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 6. Hej Tris

  Rigtig dejlig farve.

  Jeg fik faktisk slet ikke set rigtigt på farverne, inden vi bestilte, for jeg havde på forhånd bestemt mig for, at jeg ville strikke i råhvid. Der må strikkes flere stolaer i det garn ;-)

  Hvad gør du med perler?

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 7. Hej igen,

  Jeg bestilte perler dengang jeg troede jeg skulle strikke i lysegrå entrådet uld ;o)
  Jeg har bestilt hos Hobbyvarer (ligesom dig) i 3 forskellige farver (det var så billigt - og jeg skulle jo alligevel betale porto.... så...). Jeg har bestilt i farverne:
  Ins lys pink / rainbow
  Hvid / rainbow
  Ins creme
  Nu håber jeg bare at ihvertfald en af typerne passer til mit nye Zephyr garn ;o)
  /Tris

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Hej Tris

  Perler syntes jeg også var svært.

  Jeg tror nok, at den jeg har er en klar rainbow. Jeg har prøvet den på min søsters garn og størrelsen er fin. Det viste sig bagefter, at jeg faktisk har et lille lager af perler (må være fra dengang mellemste havde perlealderen) og der var en rigtig flot brun i, der bare passer til min søsters garn.

  Hvis min søster vælger den brune har jeg da til et par stolaer mere :-)

  SvarSlet
 13. Lækkert med det "originale" garn, jeg ved ikke rigtig - har tænkt i Kauni, men vil egentlig gerne have noget med mere tyngde i.

  Vi skrives på MS3!

  SvarSlet