14 juni 2007

Næsten færdige ting

Formiddagsskyggen på terrassen gjorde, at det i weekend'en lykkedes mig at få denne trøje strikket færdig. Jeg håber at få monteret det sidste i denne weekend.


Jeg skrev godtnok, at farverne på ærmerne ikke kom sig så nøje, men da jeg først var i gang, kunne jeg ikke lade være med at forsøge at få dem ens og det lykkedes da meget godt.

Nu skal jeg lige have den prøvet på og er den fin, kunne jeg sagtens finde på at strikke en mere - denne gang dog med ensfarvet bærestykke og ærmer. Vi får se.

Så blev der ikke så lidt varmere i weekend'en og at strikke var udelukket, så jeg fandt noget rigtigt gammelt egyptisk bomuld (igen takket være lageropgørelsen) frem og gik i gang med denne:Beklager det halvdårlige billede - den er noget så fin IRL. Tasken var faktisk ganske hurtigt hæklet. I løbet af søndag var de 16 firkanter hæklet. Til gengæld tager det tid at montere den. Jeg mangler "kun" at hæfte nogle ender og så er den klar til brug. Jeg hæklede den lille udgave og var undervejs noget bekymret for, om den blev for lille, men den er ganske fin. Jeg ville gerne - som Pia - have hæklet den i noget flot multifarvet bomuld, men der er jo indkøbsstop.

Det har vist sig, at der er endnu flere fordele ved at gøre sit garnlager op. Bl.a. faldt jeg over denne inde bagerst i et skab:


Jeg måtte tænkte lidt over det, inden jeg kom i tanke om, at det er en Nikko, som jeg startede på sidste år, da Aldi havde billigt bomuldsgarn (som de forøvrigt har igen i næste uge). Den oprindelige Nikko strikkede jeg - tjah mon ikke det var i 2001-2002?? Bomuldsgarn og strik er ikke min favorit, men nu prøver jeg at strikke den over på et par Addi strikkepinde og så tager jeg det stille og roligt - måske!

9 kommentarer:

 1. Wauw - hvor er du altså produktiv. Jeg har endda orlov, og har derfor tid nok til at strikke, men dig kan jeg slet slet ikke følge med.

  Den bli'r superflot, din trøje :o)

  /Tris

  SvarSlet
 2. Hæ, hæ - sådan en weekend med absolut ikke andet at lave end at slappe af og nørkle giver virkelig noget - især efter at jeg har "opdaget" lydbøger!

  Ellers strikker jeg kun om aftenen :-)

  Mette

  SvarSlet
 3. Mine "lydbøger" er mine to meget aktive drenge.... og det er nok det der er problemet: jeg skal hele tiden trøste, servicere, skælde, smælde, rose, lytte og grine. Og mens jeg er i gang med ungerne... så æder den sk... hundehvalp mit strikketøj ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg havde problemer med at komme herind, så jeg har sendt dig en mail i stedet, Tris.

  Nu virker det så åbenbart igen!

  SvarSlet
 5. jeg vil gerne se tasken, den er bare køn.

  SvarSlet
 6. Den får du da at se næste gang, vi ses :-)

  Knus

  SvarSlet
 7. Hej Mette

  Hvor er din hæklede taske flot! Hvilket mønster har du brugt? Kan det downloades eller købes et sted ?

  Mange hilsner Pia C

  SvarSlet
 8. Hej Pia!

  Jeg har fundet den via en Pia T. og en tysk blog. Send mig en mail, så skal jeg forsøge at finde et link til dig.

  Mange hilsener
  fra Mette

  SvarSlet
 9. Hej Pia!

  Jeg har fundet den via en Pia T. og en tysk blog. Send mig en mail, så skal jeg forsøge at finde et link til dig.

  Mange hilsener
  fra Mette

  SvarSlet