04 juni 2007

Sommerens lys

gør, at jeg ikke får strikket så meget, som jeg gerne ville. Jeg har for meget energi til at sætte mig med strikketøjet, men lidt bliver det da til.

Marianne - tak for din hilsen. Her kommer lige et billede af trøjen:


Det er lykkedes mig at få farveforløbet ret fint på forstykkerne. Til gengæld bliver ærmerne bare, som det kommer. Jeg er kun lige gået i gang med det første.

Sidste fredag var jeg på en dagstur til Hovedstaden - med fly. Men en hel dag i København uden strikketøj duer ikke, så jeg blev nødt til at slå op (på træpinde) til et Birch tørklæde:


Det var med lidt bævende hjerte, at jeg gik gennem sikkerhedskontrollen, men der var ingen, der reagerede på strikkepinden. Jeg kan ikke fordrage at strikke på træpinde, så jeg fik den skiftet ud i København og så røg tørklædet tilbage på træpinde, inden jeg fløj hjem igen.

Lørdag brugte jeg meget tid på at lave en oversigt over mit garnlager. Jeg undlod at veje igangværende projekter, men ellers blev alt målt og vejet og lad mig bare sige, at jeg har meldt mig til endnu et halvt års garnindkøbsstop!

9 kommentarer:

 1. Din trøje ser rigtig fin ud - flot med farverne på forstykkerne.
  Garnlager - det er godt at have (var det ikke skønt at rode igennem det?). Men det er også nogengange godt at fokusere lidt på lageret og få lavet noget af alle de skønne garner...
  :-) Britt

  SvarSlet
 2. Hej Britt

  Tak for det. Jeg tror også, at jeg bliver glad for den. Jeg har ikke garn nok (tror jeg) til at få ærmerne ens, men det gør heller ikke så meget.

  Garnlageret - det var lidt af et chok ;-) Noget større end jeg havde regnet med, men det er skjønt at have en oversigt over, hvad jeg egentligt har.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette
  Flot farve på den smalle Birch, passer fint til cowboyen.
  Mvh Jette

  SvarSlet
 4. Hej Jette!

  Jeg må indrømme, at da jeg så farven første gang, gispede jeg lidt, men nu hvor det er blevet forår/sommer er jeg blevet rigtig glad for den :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej Jette!

  Jeg må indrømme, at da jeg så farven første gang, gispede jeg lidt, men nu hvor det er blevet forår/sommer er jeg blevet rigtig glad for den :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 6. trøjen er saftsuseme flot!!!

  hanne

  SvarSlet
 7. Hej Hanne!

  Tak for det. Jeg får dog et problem med ærmerne, tror jeg. Jeg har ikke nok grønt farveforløb tilbage, fordi jeg har brugt til både forstykker og ryg - der arbejdes med fiflerier her ;-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 8. Hvad er det liiiige for en opskrift - jeg har ledt og ledt på Garnstudio - jeg ved jeg har set den... har du et link til den...

  SvarSlet
 9. Hej Charlotte!

  Ja da - opskriften har nr. 100-29. Skriv igen, hvis du ikke kan finde den, så prøver jeg med et link :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet