12 februar 2008

Beviser

Jeg mangler at "bevise", at Ribjakken og Plisse faktisk er færdige. Her kommer så billedbeviset i den sædvanlige ringe kvalitet:

Rigtigt dårligt billede. Ribjakken er langt flottere IRL og slet ikke så slasket, som den ser ud til at være her.

Ingen af trøjerne er vasket endnu - ahem det kommer, det kommer!

Da jeg var i haven, opdagede jeg pludselig denne her:


Efter at have set Camilla Plum sidste år kastede jeg i vildskab en masse løg i en krukke. Det var ikke den store succes, men nu sker der da noget. At det så ikke er helt den rigtige årstid til blomstringen, betyder jo ingenting - tværtimod. Skulle der stå frost på programmet, bliver den nu nok hevet ind i varmen.

Og så er jeg da ved at blive (endnu mere) gråhåret over de underlige linieskift, der kommer, når billerne bliver sat ind. Hm...

5 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle skønne trøjer du har fået færdiggjort Mette :0)
  Jeg er vild med plisse, og har da også opskriften, men det afskrækker mig på en måde med alle de masker i skødet. Er det så slemt?
  KH Gitte

  SvarSlet
 2. Hej Gitte!

  Tak. Jeg havde også læst flere steder om de mange masker, men jeg tænkte overhovedet ikke over det. Var næsten mere overrasket over, hvor hurtigt det gik med at strikke "underdelen" ;-)Så kast dig bare ud i det!

  KH
  Mette

  SvarSlet
 3. Mette de er super lækker begge 2.. jeg er lidt varm på den der ribjakke .. hvor er den fra ??

  SvarSlet
 4. Har lige set på din blog hvor den er fra .. måske skulle jeg bare lære at læse ;-)
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Uha Mette - DET kender jeg noget så godt. Jeg gør det også med ting. Placerer dem et eller andet smart sted og kan så ikke finde dem igen. Har lige fundet mine yndlingsringe - de har været væk i 1½ år!!!

  Kh
  Mette

  SvarSlet