27 marts 2008

Gevinst

Jeg har VUNDET! Det sker så godt som aldrig (kan hænge sammen med, at jeg sjældent deltager i konkurrencer), men på et tidspunkt kom jeg via Dorthes blog ind på hjemmesiden for Ken Follets efterfølger til Jordens Søjler. Et eller andet fik mig til at besvare et par spørgsmål i en konkurrence på siden og jeg glemte så lykkeligt alt om det. Et par dage før Påske lå der så pludselig en mail fra forlaget om, at jeg havde vundet disse.


Jeg var helt høj i flere dage ;-)

Og nu til noget helt andet. Sukkertrøjen er færdigstrikket, monteret og vasket. Knapperne mangler. Jeg troede faktisk ikke, at vores lille by kunne tilbyde noget som helst i knapper, men opdagede så i dag, at det kan den faktisk godt, så med lidt held bliver knapperne indkøbt i morgen.

Dette er mit andet forsøg på at strikke Sukkertrøjen. Jeg kan faktisk ikke huske, hvorfor jeg droppede den første gang. Denne gang har det i hvert fald været en fornøjelse at strikke den og jeg kunne sagtens finde på at strikke én mere, men i så fald skal det være med vasket garn! Her er trøjen endnu ikke vasket.


Og så er jeg jo gået i gang med Super Karla Poncho'en. En stille påskeferie i sommerhuset er perfekt til et nyt strikketøj. Jeg har mistet overblikket, men er på firkant nr. 18 eller 19. Billede følger senere.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med gevinsterne!
  Sukkertrøjen er et hit, jeg har to eksemplarer af 1937, en klon. Den ene har ti år på bagen og den anden har jeg på, mens jeg skriver det.

  SvarSlet
 2. Hej Ulla!

  Tak - jeg glæder mig til at få den helt færdig. Den er i hvert fald lækker at se på :-)

  SvarSlet
 3. Hej Ulla!

  Tak - jeg glæder mig til at få den helt færdig. Den er i hvert fald lækker at se på :-)

  SvarSlet