17 april 2008

Hold da helt op

Tak for hilsenerne Dorthe.

Det er da den værste omgang influenza, jeg kan huske, at jeg har mødt. Absolut ingen energi. Ingen strikketøj. Dage, som jeg har slæbt mig igennem for at lande på sofaen og gå ud som et lys. Sove indtil KH vækkede mig for at sende mig i seng. Runde badeværelset, i seng og sove som en sten til det hele startede forfra dagen efter.

Tirsdag var jeg hos min zoneterapeut og onsdag vågnede jeg udhvilet op. Så udhvilet, at jeg faktisk fik strikket i aftes - jahoooo og er færdig med trekant nr. 29 på Super Karla.

Nu har jeg jo haft gevaldigt ondt af mig selv og dét, der som regel altid hjælper, er at strikke Hanne Falkenberg. Jeg løb ind i en vildtfremmed dame i en Mariager og straks var jeg fyr og flamme. Jeg tror, at det var mit allerførste strikkekit fra HF i denne farve. Hm, jeg synes nu, at min blå er lysere, men det er jo også en ret så gammel sag, så det kan jo være blevet lavet om. Jeg har ikke brugt den ret meget (billede følger) - farverne er lidt for vilde.

Optændt af en hellig ild sprang jeg i kælderen og gravede noget Shetlandsuld frem. Denne gang gider jeg ikke at strikke med plaster på fingrene, så jeg vandt fed op og smed dem i vaskemaskinen på uldprogram og ud kom det lækreste uld. Det er som magi at se, hvor stor en forskel en vask gør. Garnet skal lige være tørt og så er jeg klar.

Der skal pakkes til sommerhus. KH og jeg smutter i dag og lader ungerne om at passe hus og kat. De er begejstrede!

2 kommentarer:

 1. Hej Mette...
  Håber i havde en go tur i sommerhuset - og at huset der hjemme stod helt fint til i kom hjem..hi-hi
  Glæder mig til at se dit strik i det lækre uld;-))

  SvarSlet
 2. Hej Tina!

  Det kan du tro, at vi havde. Nød det gode vejr :-)

  Jeg skal have taget billeder i morgen - måske :-)

  SvarSlet