30 april 2008

Hvordan kan det være

at man kan synes, at glatstrik (både på rundpind og på 2 pinde) er noget af det mest kedelige at strikke og samtidig være vild med at strikke ene ret på den ene Hanne Falkenberg model efter den anden?

Her ses første forstykke på Mariager II. Jeg er ved ærmet, men lige nu er den lagt til side. Den må vente lidt, for jeg blev pludseligt ramt af lyst til en vest. Hvor den lyst kom fra, aner jeg ikke, for jeg havde aldrig troet, at en vest kunne blive sagen.

Denne var i Hendes Verden i sidste uge og det tog ikke lang til at få gravet et par nøgler Kauni ensfarvet frem af lageret. Jeg har ingen anelse om, hvad de er indkøbt til, men jeg har 5 nøgler og det skulle være rigeligt.

Det gik rigtigt fint med at strikke den nederste del, som er i hulmønster, men nu er jeg nået til den glatstrikkede overdel. Suk - det er kedeligt! Men jeg har brugt min fødselsdagsgave fra mine forældre, så der står nyt garn og venter. Jeg har dog besluttet, at denne vest skal være færdig først.

Godt, at det regner i dag, ungerne er spredt for alle vinde, lydbøgerne ligger klar, så nu vil jeg gå i gang med den forb.... glatstrik.

2 kommentarer:

  1. Retstrik..uha, hvor kan det blive kedeligt og især hvis det er med udelukkende een farve, men heldigvis plejer det færdige resultat jo som regel at opveje de mange sure timer, hvor man har haft lyst til at lave et eller andet sjovt hulmønster eller bare for afvekslingens skyld strikke en anden farve ind.. Jeg nåede også at blive lidt træt af at striket Linus, men resultatet var flot. Jeg holder en tvungen (kort) strikkepause (seneskedehindebetændelse af Linus) men sidder så og udtænker et mønster til moster Emmas håndledsvarmere (ikke min moster, men JE's tante) Det smager af lidt strik..Men jeg glæder mig til at se din HF færdig

    SvarSlet
  2. Hej Dorthe!

    Seneskedehindebetændelse - av for hunde da. Håber, at det hurtigt bedres!

    Jeg er helt med på den med hulmønster etc. - det er nok derfor, at jeg er ved at have rigeligt med ting i gang ;-)

    SvarSlet