30 oktober 2009

Hov da

Pyramiden er blevet færdig – helt færdig. Det tog godt nok en god bid af min søndag at få hæftet ender og syet sammen, men med en god lydbog i ørerne gik det. Den er også allerede vasket og altså helt klar til brug.

IMG_0206 Den er lige i det korteste, men det vidste jeg jo sådan set på forhånd. Den skal nu nok blive brugt alligevel, for den er blevet rigtig god.

Fakta:
Mønster: Pyramide af Hanne Falkenberg
Garn: Den mørke er originalgarnet fra kittet. Den hvide er Shetlandsuld fra BC Garn.
Pind: 3
Hit or sh*t?: Helt sikkert et hit.

Og så har jeg jo Shetlandsuld i mørkebrun og turkis og jeg er noget varm på at strikke en længere udgave i de farver – engang!

God weekend.

9 kommentarer:

 1. Den glæder jeg mig til at se "live" den er rigtig flot

  SvarSlet
 2. Tak Laila - du skal nok få den at se :-)

  SvarSlet
 3. Den er rigtig flot, det ligner en favorittrøje.

  SvarSlet
 4. Hvor er den blevet flot :-) Håber, du får gavn af den, selvom den blev lidt kort :-)

  Mørk brun og turkis er jo særdeles flot sammen, så det kunne nok godt blive et rigtigt hit - og du skal jo ha´ brugt noget af al din shetlandsuld ;-)

  SvarSlet
 5. Lækker lækker trøje- jeg ville sådan ønske jeg havde råd til Hanne Falkenbergs ting, men det kan jeg bare konstatere at jeg ikke har. Jeg synes hendes mønstre er dyre. Jeg har lige tjekket- et kit koster 750 kr og refill 500 så prisen er 250 kr hver gang der sælges et kit og det er altså rigtigt mange penge synes jeg. Men det er lækkert- enig

  SvarSlet
 6. Ulla - tak :-) Jeg tror bestemt, at det bliver en favorit!

  Tineke - tak :-)

  Lene - tak :-) Jeg er sikker på, at jeg får gavn af den alligevel. Lige nu er jeg helt ekset med brun og turkis sammen - selvom jeg kan huske sidst de farver var et hit :)

  Karin - tak. Jeg giver dig fuldstændig ret. HF er dyr og Vivian Høxbro er endnu dyrere. OG ingen af deres garner er lækrere end andet, man kan købe. De er bare begge to så gode til at lave anderledes ting, så når jeg har kunnet få skrabt pengene sammen, har jeg købt. Nu synes jeg så, at deres priser er ved at være så vilde, at der skal rigtigt meget til, før jeg sparer sammen og køber!

  SvarSlet
 7. Woooow lyde det fra mit hjørne. Hvor er den blevet flot.

  SvarSlet
 8. Tak Dorthe - jeg sidder faktisk og nyder varmen fra den lige nu :-) Lidt kort, men det er okay.

  SvarSlet