28 oktober 2009

Hvad posen gemte

Og hvad var der så i plastikposen? Tjah det er såmænd ikke så vildt endda:

IMG_0204Masser af Shetlandsuld. Farverne er ikke helt i øjet, men det er det bedste mit kamera kunne klare. Der er også lidt Arwetta strømpegarn, som nok ender som tørklæder. Jeg har strikket rigtigt meget af Shetlandsulden fra BC. Nogle vil nok mene, at det kradser, men mig rører det ikke. Farverne er SÅ smukke og så er det nærmest ikke til at slide op.

Mit drømmegarnlager ville nok egentligt “bare” bestå af Shetlandsuld, Supersoft og strømpegarn i yndlingsfarverne. Kunne man nu forestille sig, at det kunne lade sig gøre, at fruen begrænsede sig til det, så ville det jo ikke optage ret mange hylder i skabet!

10 kommentarer:

 1. Uh- lækkerier. Jeg kan også godt lide shetlandsuld for det holder faconen og er også smukt når det bliver lidt slidt. Dejlige farver du har valgt.

  SvarSlet
 2. Sikke lækre farver du har slæbt hjem. Glæder mig til at se hvad du tryller frem af det!

  SvarSlet
 3. Hej Tineke - de er flottere i virkeligheden OG der er masser af planer, men tiden..... :-)

  SvarSlet
 4. Mette, er det den shetlandsuld der løber 450 meter per 100 gram, for så er det det samme garn som Noda junik(også Supersoft, blot ikke fra Knoll), blot med en anden løbelængde. Producenten er altså den samme.... ;o)

  SvarSlet
 5. Hej Laila - ja, den er lige en anelse tykkere end Supersoft. Passer så fint til HF osv. Der kan man bare se - samme producent, så kan jeg da godt forstå, at jeg er så glad for den ;-)

  SvarSlet
 6. længden er 9/2, og det på det normale Supersoft er 11,3/2, altså hhv 450 meter /100 gram og 560 meter / 100 gram. Det kommer fra spinderiet "JC Rennie & Co" i Skotland

  SvarSlet
 7. Der kan man da bare se :-) Farverne er nu også gevaldigt flotte i begge garner!

  SvarSlet
 8. lækkert! spændende at se hvad det bliver til.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 9. Tak Frida - der er i hvert fald til et projekter ;-)

  SvarSlet