26 april 2010

Der blev stille

på denne kanal. Det er ikke, fordi der ikke bliver strikket, men jeg har ramt strikningens “sorte hul” med Lucca. Jeg strikker og strikker og hver gang jeg måler, er jeg ikke kommet ret meget længere.

IMG_0301Jeg er dog klar til at gå i gang med sidste nøgle garn, så det må da få en ende!

Lucca har nu også ligget stille en uges tid. Det giver jeg udelukkende Lisette og Laila skylden for. De skabte et behov, jeg ikke vidste, jeg havde :-) Og det behov ligger nu til tørre:

IMG_0303 

8 kommentarer:

 1. Nu bliver jeg jo meget nysgerrig :-)

  Sætter du ikke en maskemarkør, hver gang du starter på Lucca, så kan du trods alt se, at det går fremad :-) Men kender godt fornemmelsen ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Lene - jo, jeg har en maskemarkør i, men altså p 2½ med rigtigt mange masker = det føles som om man ikke kommer nogle vegne ;-)

  Og så kan jeg da lige fortælle, at det færdige strik på nederste billede er strikket på p 8 og p 5, så det gør det ikke hurtigere med p 2½ :-(

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt føelsen..... syndes også jeg strikker og strikker og det vokser ikke i længde (ikke ret meget ihvertililfælde):o(
  Har lige lukket masker af, men efter prøvning har jeg fortrudt,den har nu en underlig længde.
  Strikker den jo som kjole/tunika så på den igen med endnu et nøgle.....
  Syndes din ser meget forskellig ud både i farve og rib fra det første indlæg.....!!!!

  SvarSlet
 4. Hej Jane - jeg er da glad for, at jeg ikke er den eneste, der strikker og strikker uden at komme nogle vegne ;-)

  Min Lucca er beige/naturfarvet. Jeg ville gerne have haft den i lilla, men der var ikke det store udvalg i farver, hvor jeg købte. Og jeg måtte jo bare have den ;-)

  Jeg strikker fra vrangsiden - måske er det derfor, at min ser anderledes ud? Jeg satser på ca. 70 cm og håber, at det bliver godt.

  SvarSlet
 5. Nu bliver jeg da nysgerrig, jeg kan slet ikke huske, hvad vi lokkede dig til, men det ser jeg forhåbentligt i morgen aften

  SvarSlet
 6. Det gør du i hvert fald Laila :-)

  SvarSlet
 7. Nå sådan, ja syndes også den var beige på dit første indlæg og nu ser ud til at være blå/lilla her på min skærm...!!!

  Nu "gider" jeg ikke strikke mere på min LUCCA den kører i vaskemaskinen og så håber jeg det er godt :o)

  SvarSlet
 8. Hej Jane - hm, den ser faktisk også lidt lilla ud på min skærm også, men er altså beige/natur. Er spændt på at se din.

  SvarSlet