14 april 2010

Og hvad er der så blevet startet op?

Jo, det er såmænd Lucca tunika af Else Schellerup. Jeg er ret vild med mange af Else Schellerups designs, men hold da helt op, hvor er Dunlin hørgarnet afskyeligt at strikke med.

Havde jeg tænkt mig om, inden jeg gik i gang, havde jeg nok vasket garnet først. I butikken fik jeg besked på, at tunikaen skal vaskes på 30 gr. uldvask i maskinen, når den er færdig, så skulle den blive rigtigt lækker. Fint nok – men lige nu føles det som at strikke med pigtråd!

Noget har jeg dog fået strikket:

IMG_0295Hm – den ser lidt underlig ud her, men den skal nu nok blive rigtig god, hvis når den bliver færdig.

Og så slår det mig pludseligt: Når nu det er sådan en plage at strikke med garnet, kan man så ikke godt tillade sig at starte endnu en lille sommersag op (og samtidig totalt fortrænge alt det, der allerede er på pindene)?

11 kommentarer:

 1. Jo for søren, det er da verden bedste undskyldning, skynd dig og start noget sommerhalløj op :) Kan virkelig forestille mig, at man trænger til pauser, når man strikker med ståltråd :/

  SvarSlet
 2. Nemlig :-) og ikke nok med det. Jeg strikker på p 2½ i hørgarnet. Det kan næsten ikke blive værre!

  SvarSlet
 3. Hvor er du kommet langt alligevel. Skynd dig at finde et "trøste-strikketøj".

  SvarSlet
 4. Jeg er også fuldstændig pjattet med hendes designs og er iøvrigt i gang med endnu en Pisa :-) Derudover er jeg ret forelsket i Cecilia Vest og nu frister du så med en Lucca :-) Hvad skal det ikke ende med ;-)

  SvarSlet
 5. God undskyldning. Øv med Dunlin, jeg vil nemlig gerne strikke en af modellerne i det garn

  SvarSlet
 6. Jeg har lige haft min Lucca på for første gang i dag, den er super. Selvfølgelig skal du da starte noget nyt op, man skal da have et strikketøj til hver dag i ugen

  SvarSlet
 7. Eva - det har jeg allerede gjort ;-)

  Lene - jeg er også helt vild med hendes designs. OG det bliver helt sikkert ikke det sidste, jeg strikker fra hendes hånd :-)

  Ulla - tak :-) Jeg holder meget stramt om garnet og det er ingen fordel, når det er så stift. Hvis jeg kaster mig ud i Dunlin igen, vasker jeg det først!

  Laila - den glæder jeg mig til at se! Rigtig god ide med strikketøj til hver dag i ugen - så skal jeg da have fundet noget mere at starte op på (ikke noget problem!)

  SvarSlet
 8. ORKK jo ;) Man kan ikke kun have eet projekt i gang og da slet ikke et der er en pest at strikke med.

  Jeg afventer hvad du finder på med stor iver.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 9. Tak Henriette - jeg er meget glad for støtten :-) Er i gang med 1 ting mere og overvejer endnu én ;-)

  SvarSlet
 10. Ååh nej hvor uheldig har man lov at være....har lige afsluttet Ballonkjole mararidtet ( brugte dit tip om ekstra masker i ærmegabene tak ) og købte i fredags Dunlin garn og opskrift til Lucca, er det virkelig så hårdet at strikke med....det virker så lækkert når man står med det i hånden....????
  Endnu en lækker Yothaka tunika du har lavet flot.

  SvarSlet
 11. Jeg holder åbenbart garnet meget stramt over fingrene på venstre hånd. Min søster kan sagtens strikke med BC Shetlandsuld uden at vaske det - det kan jeg ikke. Måske er du heldig og kan bare strikke løs med det?

  SvarSlet