18 juni 2010

Og hvad sker der

så her? Ikke ret meget rent strikkemæssigt. Det (mildt sagt) lunefulde sommervejr fik mig dog lige til at bestille lidt uld:

page Hm, billederne blevet taget på terrassen i det absolut sidste sollys.

Meget hurtig ekspedition fra Færøerne så garn + mønstre ankom sidste lørdag og jeg havde skam fundet på en masse gode undskyldninger for at starte endnu et projekt op. Der var jo både Le Mans og Formel 1, så kunne man vel nok lige få strikket noget uldent.

Mærkeligt nok tog min gode opdragelse over og jeg har faktisk holdt mig til Ballonkjolen. MEN den bliver tung – ikke kun tung, men rigtigt tung. Jeg har fået strikket 2 af de nederste felter og nu har jeg så kastet mig over bærestykket for at se, om tyngden gør, at den ender som en hellang kjole!

Faktisk har jeg ikke strikket så meget de sidste par dage. Haven lokker og da det ikke sker så tit, at jeg har lyst til at gå i haven, har jeg ladet mig lokke. I går blev jeg dog alligevel enig med mig selv om, at jeg lige ville tage et par pinde – OG så havde jeg faktisk ret så ondt i højre hånd/arm.

Forhåbentligt er det pga. haven og ikke bomuldsgarnet. Jeg har ikke strikket i bomuld i mange år, fordi det har været for hårdt ved mine hænder/arme, men med Addi og Knit Picks strikkepinde er det gået overraskende godt. Jeg har strikket rigtigt meget i bomuld i år og måske har jeg været lidt for frisk!

I næste uge bliver yngste Bukkebruse student, så den kommer til at stå på en masse festivitas og ikke meget strik. Forhåbentligt hjælper det så på hånd/arm. Alternativt ville en smule varmt sommervejr da heller ikke være at kimse ad!

God weekend.

5 kommentarer:

 1. Det er da for galt, at man skal have gang i uldgarnet. Må solen bare komme i næste uge, please.

  SvarSlet
 2. Det er bare ikke godt med Ballonkjolen hvis den bliver for tung....!

  Håber at dit håndled hurtigt bliver bedre igen.

  Tillykke med dit nye design på siden det ser godt ud :)

  SvarSlet
 3. Hej Eva - ja tak! Det er altså ved at være alt for surt med det vejr!

  Hej Jane - jeg synes, at kjolen virker meget tung, så jeg har også en noget "dårlig" fornemmelse!

  Jeg håber, at det er havearbejdet mit håndled ikke kan tåle :-)

  OG tak for rosen mht. design. Det er da heldigvis blevet nemt at ændre på det nu.

  SvarSlet
 4. Hvad er det så, vi gør med dårlige fornemmelser, Mette? Vi strikker naturligvis igennem, eller? Håber, i så fald, at den ikke er så slem som den lyder ;-)

  Skønne ting, du har fået hjem, jeg begynder på Johanna Maria sjalet i dag - det har så også kun ligget klar i over et halvt år ;-)

  God bedring med armen :-)

  SvarSlet
 5. Hej Lene - selvfølgelig strikker vi igennem og håber på det bedste ;-)

  Jeg er spændt på at se dit Johanna Maria sjal. Jeg kommer nok ikke i gang lige med det samme, men det er jo dejligt at vide, at muligheden er der :-)

  Tak - det går bedre, så jeg er da i gang igen!

  SvarSlet