10 juni 2011

Le Mans weekend

er en stor weekend for mig. Jeg elsker det simpelthen og ser så meget af det, som jeg kan holde mig vågen til.

Når det nu er så stor en weekend, så synes jeg altså godt, at jeg kan tillade mig at starte noget enkelt strik op. Jeg skal jo stirre på skærmen uden at blinke og så kan det ikke hjælpe, at strikketøjet er alt for kompliceret.

Sidste år strikkede jeg hele to ens tunikaer. De er blevet brugt flittigt. Den ene er i ren bomuld og den er ret så stiv i det. Den bliver lidt blødere i brug, men ikke meget. Den anden er i 50% bomuld og 50% akryl og er blød og lækker.

Jeg har overvejet, om jeg skulle kaste mig over en ny model fra Garnstudio/Drops i år:

Tunika

Jeg har set den strikket og den er også rigtig fin, men jeg er alligevel kommet frem til, at jeg holder mig til den velkendte. Og dog – jeg kaster mig ud i et voldsomt eksperiment: Jeg udelader slidsen i bærestykket. Jo, jo lidt modig er man vel ind i mellem ;-)

Ved gennemgang af garnlageret viste det sig, at jeg allerede sidste år faktisk havde købt garn (det bløde) til endnu en tunika:

IMG_0653

Opskrift, pinde og garn ligger klar. Nu venter jeg bare på, at starten går i morgen.

Rigtig god weekend.

P.S. Tak for tips til kommentarer. Det virker – nu kan jeg skrive kommentarer igen. Herligt!

4 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse med Le Mans og strikketøjet. Jeg har også luret en del på den tunika, så når den er så god, kan jeg jo godt hoppe ud i det også.
  Farven til din nye Tunika ser flot ud. Jeg er jo helt vild med lilla.

  God week-end til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis - tak skal du ha'. Jeg er SÅ klar :-) Du kan roligt strikke den. Jeg har brugt mine rigtigt meget. Lilla (i næsten alle afskygninger) kan jeg heller ikke står for!

  SvarSlet
 3. Håber, du havde en god Le Mans oplevelse! Og håber også, at dine strikkeplaner er gået godt.

  SvarSlet
 4. Hej - uha nej! Le Mans var godt nok deprimerende i år. Tom Kristensen ude indenfor den første time. Ikke lige, hvad jeg havde regnet med :-( Men jeg har skam strikket alligevel!

  SvarSlet