24 juni 2011

Suk

Det der Le Mans gik jo ikke videre godt. Der sad jeg og var SÅ klar og så røg Tom Kristensen ud efter under 1 time :-( Jeg fik dog strikket og også set en del Le Mans, men det er ikke helt det samme, når Mr. Le Mans ikke er med! Tunikaen er næsten færdig. Jeg kastede mig faktisk ud i en del ændringer og er ikke helt sikker på, at den er lang nok. Det må en vask afgøre!

Ellers har jeg da vist glemt at vise denne:

IMG_0652

1 stk. færdigt Topstykke. Den er ikke helt i øjet. Allerede da jeg slog op, havde jeg mine tvivl mht. pufærmerne. De er ikke videre voldsomme, men det er slet ikke mig. Halsudskæringen er meget vid, men det kan klares med en omgang fast- eller kædemasker.

Man skulle jo egentligt tro, at det blev frygteligt kedeligt at strikke med de mange, mange omgange glat, men jeg nød det faktisk og har da også kastet mig ud i et nyt. Jeg skrev til Bente Geil og hun foreslog at hækle en række kædemasker og derefter samle maskerne op. Det har jeg gjort og det ser ud til, at halskanten bliver fin.

For at undgå pufærmerne lod jeg simpelthen være med at tage masker ud og nøjedes med raglanudtagningerne og det ser også fint ud. Det kommer til at tage noget tid at få det færdigt, for:

Der er ikke meget strikke mojo her i øjeblikket!

Jeg savner at strikke, men der er ikke rigtigt noget, der fænger lige nu, så der bliver ikke ført mange masker over pindene! Forhåbentligt ændrer det sig meget snart.

God weekend.

7 kommentarer:

 1. Jeg har gang i Nille, et Laminaria sjal og har også købt garn til Kraka af Marianne Isager - kan det inspirere ;O)

  SvarSlet
 2. Åh, come on - der er da masser af projekter, der skal laves ;-)

  Forstår godt dine tanker ang. pufærmer - de er søde til bitte små meget spinkle piger - meget sjældent til voksne kvinder :-) Så dit reviderede topstykke kan kun være en forbedret udgave :-)

  SvarSlet
 3. Hej Kirsten - tak for tips. Jeg ender jo nok med endnu et sjal ;-)

  Hej Lene - ja, vel er der masser af projekter, men ingen der lige nu sætter fut i pindene :-(
  Helt enig med hensyn til pufærmerne. De ser ikke ud af alverden, men .......

  SvarSlet
 4. Sjal og sokker kan man da altid lave - ellers må du i gang med gæstehåndklæder, vaskeklude eller hvad med karklude?

  SvarSlet
 5. Topstykket har været et hit hos mig og det styk strik jeg har brugt allermest, så jeg håber også at du bliver tilfreds med din udgave :-)

  SvarSlet
 6. Hej - jeg er faktisk også lige ved at være der, hvor det enten er sjal eller karklud. Godt nok surt, når man gerne vil strikke, men ikke kan finde noget :-(

  Hej Lykke - jeg er også stadig vild med den. Og jeg synes faktisk, at den er rigtig fin med pufærmerne - bare ikke til mig. Jeg tager et par omgange på den ind i mellem, så den skal nok blive færdig!

  SvarSlet
 7. Kære Mette G.

  Jeg smugkigger lidt på din blog, og har derfor tildelt dig en blog award, hvis du vi modtage den.

  Se her:

  http://retfravrangen.blogspot.com/2011/07/jeg-har-faet-en-blog-award-juhu.html

  SvarSlet