22 december 2013

Mens jeg sidder her på min pind,

er julegæsterne ankommet, træet er ved at blive pyntet og freden sænker sig så småt. Desværre bliver julen en smule amputeret i år, da kun 1 ud af 3 børn kan komme hjem. Mor er ikke glad :-(

Ældste bor i Dublin og hans kæreste skal arbejde, så han bliver – helt forståeligt. Mellemste bor i Berlin og skal også arbejde, så ingen jul for hende. Yngste er heldigvis hjemme. Han får det hårdt, for han må så tage imod alle de knus, de andre skulle have haft!

Der er ikke blevet strikket voldsomt meget i december. December er arbejdstung hos os, så energien til strik er ikke stor om aftenen. Jeg sidder dog altid med strikketøjet i skødet, når jeg er landet i stolen – det smager da lidt af strik.

Efter mange overvejelser har jeg nu rundet halsen på ponchoen og valgt, at den skal være lukket:

IMG_0336

Et billede man bliver meget klogere af - ikke? I løbet af julen skulle den gerne blive færdig.

GLÆDELIG JUL!

14 kommentarer:

 1. Jeg kender alt til at ungerne ikke er hjemme til jul. Det første år var slemt, men efterhånden har vi lært at leve med at ikke alle er hjemme. I år er vi dog så heldige at yngste manden er ankommet på juleferie, den store skulle gerne komme den 24. han skal lige arbejde den 23. Så kan vi kun håbe at broen ikke er lukket som sidst, for 15 timer i en bil er bare dødsygt - jeg taler af erfaring.
  Håber at i får en rigtig hyggelig jul selvom der mangler 2 børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - ja, vi må bare nyde, når de unger er her. Krydser fingre for, at broen ikke lukker! Rigtig god jul til jer.

   Slet
 2. Håber at i får en dejlig jul selvom der mangler nogle... men det er jo rart at vide, at de er derude et sted og ikke helt borte.. Vi kommer også til at mangle en enkelt som vi nok slet ikke får at se i julen, men ellers er det fordelt let ud over dagene.... glæder mig til at se din poncho

  god jul

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - vi kan heldigvis Skype med dem, så er de her næsten ;-)

   Rigtig god jul til jer.

   Slet
 3. Ja det er øv ikke at have alle sine unger omkring sig, men jeg er sikker på I får en fantastisk jul alligevel!
  Jo dit billede er meget informativt :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten - den bedste jul er, når alle er hjemme, men jo ældre de bliver, jo større risiko er der jo nok for, at ikke alle kan komme :-(

   Rigtig god jul.

   Slet
 4. Glædelig jul til dig. Jeg er så heldig, at jeg kan samle mine 4 børn juleaften, - men ved jo godt, at det synger på sidste vers, for der er andre , der også gerne vil være med.... Det skal nydes i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva - nyd det! Vi kan jo nok desværre ikke forvente, at de alle altid kan komme mere, så det må bare nydes, når de er her.

   Rigtig god jul til jer.

   Slet
 5. Vi får den nok at se færdig ;o)
  Dejligt at forberedelserne er i hus - og så håber jeg I får en rigtig god jul, på trods af at kun 1/3 af børnene er hjemme.

  SvarSlet
 6. Hej Mona - den skal nok blive vist frem. Rigtig god jul til dig.

  SvarSlet
 7. Nej, de skal altså helst være hjemme allesammen, ikke? I år er vi heldige og skal holde jul med Lillefrø og forældre :-)
  Rigtig glædelig jul og godt nytår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - heldige dig :-) Og ja, de skal helst være her!

   Slet
 8. Åh det er ikke nemt, når de flyver og farer rundt i verden. Vi vil jo helst have dem hjemme, i hvert fald til højtiderne, men jeg håber i fik en rigtig dejlig juleaften alligevel og at yngstebarnet slap uskadt fra alt krammeriet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - nej, det er ej. Jeg fatter ikke, hvem der har bildt dem ind, at det skulle være en god ide at rejse ud ;-) Yngste overlevede :-)

   Slet