26 april 2014

Når man sådan

tager 5 dage i sommerhus, så er det største problem, hvor meget og hvilket garn, der skal med. Det må indrømmes, at jeg overhovedet ikke kan styre det - hvilket min KH morer sig en del over, når han ser, hvor meget der vælter ud af bilen.

I lang tid har jeg manglet en cardigan. Flere har været under overvejelse, men jeg vender alligevel tilbage til Amaya, som jeg har strikket før.

Denne gang bliver den strikket i en tråd Blackhill Uld og en følgetråd (og den er slet, slet ikke så gul, som det ser ud til her):Det går stærkt. Ryggen og det ene forstykke er færdigt.

16 kommentarer:

 1. ;) lyder bekendt.
  Det er lige før det fylder mere en det tøj man har med.
  Håber du har valgt rigtig og får en skøn ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Yt. Hos mig gør det tit, når vi "bare" skal i sommerhus :-)

   Slet
 2. Hils, det kender jeg godt. Glæder mig til at se din Amaya :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt, at man ikke er den eneste :-) Der arbejdes målrettet på Amaya.

   Slet
 3. Ak der er så mange ting mænd ikke forstår. Selvfølgelig er du nødt til at have et udvalg med, der skal være plads til at begynde på noget, at ombestemme sig og begynde på noget andet, det siger da sig selv.
  Trøjen ser ud til at blive helt perfekt. Godt garnvalg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen lige netop. Det er vigtigt at have noget at vælge imellem :-)

   Slet
 4. ja når man skal afsted i flere dage kan man da ikke gå ned på garn, hvad nu hvis man kommer til at mangle noget det ville da være en katastrofe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Marion - det kunne jo have ødelagt hele ferien ;-)

   Slet
 5. Jeg tager også altid rigeligt med. Det er godt at kunne skifte hvis man nu bliver træt af at strikke den ene slags så kan man jo fortsætte med andet.

  Din amya ser spændende ud og dit farvespil er vildt flot, så glæder mig til at se mere.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er man simpelthen nødt til Lis :-)

   Slet
 6. Superflot ! alt mit garn ER i sommerhuset - så det er efterhånden godt isoleret ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert Mona - tror ikke, at alt mit kan være i vores lille sommerhus. Så skal der i hvert fald tænkes alternativt :-)

   Slet
 7. Jeg sørger også altid for at have rigeligt garn med, når jeg tager nogen steder - og jeg er meget optimistisk i forhold til, hvad jeg tror, jeg kan nå at lave, men hellere slæbe for meget med end opdage, at man ikke kan komme til at strikke, fordi man ikke har mere garn :-)
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Karen. Må nok indrømme, at jeg også overvurderer min strikkehastighed, men det er bedre end at undervurdere den ;-)

   Slet
 8. Ja, tænk, hvis man løb tør :-( Dejligt at vende tilbage til et godt kendt strikkeprojekt - jeg synes faktisk tit det er hyggeligere at strikke en model 2. gang (gælder dog langt fra alle modeller ;-)) Gul??? Jeg er slet ikke med?

  SvarSlet
 9. Uhyggelig tanke Lene. På min mobil så farven noget gul ud, men her er den faktisk ok :-)

  SvarSlet