08 januar 2015

Det må være stilheden

efter, at alle gæsterne var taget hjem, der fik mig til at

IMG_0427

strikke to prøver. Det skarpe øje vil se, at prøverne ikke kan være til samme model (og det er de heller ikke).

Den ene prøve er fin. Det er den anden ikke, men jeg klør på og det på trods af, at jeg havde en klar aftale med mig selv om ikke at starte for meget nyt op. Det stresser! Men det stresser åbenbart også ikke at starte op, så det er pest eller kolera ;-)

Faktisk har jeg også gjort en trøje færdig. Mere om den, når den er tør.

Tirsdag aften drog jeg til strikkecafe hos Garnudsalg. Normalt er jeg rigtigt glad for at mødes med andre med samme last som mig, men denne gang blev jeg udsat for voldsomt pres. Så voldsomt, at jeg endte med at få disse med hjem:

IMG_0428

Den grønne havde jeg selv valgt, men det voldsomme pres gjorde, at jeg også fik den blå med. Men ok, prisen var kun kr. 100,- pr. cone, så mon ikke jeg overlever det. Og jeg sad måske også og ævlede løs om, hvor fin en tynd sommercardigan kunne blive i det blå, så…..

16 kommentarer:

 1. Tænkte nok, der var faldgruber i et strikkehyggegruppecafémøde hos Garnudsalg... Jeg ville være falde i med begge ben og alle pindene!
  Den blå er ellers ret pæn... og lige min farve... hvis du ikke lige kan bruge den... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - jeg kan love for, at det er et meget farligt sted ;-) Jeg er også ret vild med den blå og satser på en fin lille sommercardigan.

   Slet
 2. Din stakkel, - det må have været hårdt med presset..... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva - helt vildt, for jeg er jo svær at overtale ;-)

   Slet
 3. Uha sikke da noget.....gruppepres og stress....stakkels dig 😙

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane - jeg har også frygteligt ondt af mig selv ;-)

   Slet
 4. Det er altid dejligt med lager ( og en anden strikkeentusiast sagde fornylig til mig det isolerer huset :-D).
  Jeg er også lige blevet fristet af Garnudsalgs tilbud, trods nytårsfortsætter om først at nedbringe lageret, sådan kan det gå.... Jeg har også bestilt den skønne blå cone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille - vigtigt med isolering ;-) Den blå er rigtig fin og meget sommerlig, så jeg er også glad for min cone :-)

   Slet
 5. Ha ha...sikke venner :-) MON ikke jeg kender det der med at sidde og ævle om hvad det liiiige kan bruges til....bliver vi nogen sinde klogere ;-) og det er så let at blive friste med de priser .....;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lilli - nemlig :-) Jeg har opgivet. Jeg bliver ikke klogere - når det drejer sig om garn :-) Må lære at leve med det ;-)

   Slet
 6. Åh, din arme stakkel, Mette ;-) Du skal bare gøre som jeg - lave oprydning på og optælling af garnlageret - dét er så chokerende, at det givetvis kan holde pengepungen i lommen i et stykke tid :-) Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - det hjælper ikke. Har det fineste regneark, der både viser, hvor mange kilo og hvor mange meter garn jeg har, men det glemmer jeg alt om, når jeg står med nyt garn i hånden :-)

   Slet
 7. Hej Mette - ja gad vide om Lenes råd virker ? Jeg siger ofte til mig selv at nu er det slut - men så kommer også jeg under pres og må investere. Og jeg var ikke engang til strikkecafe´ … men det var der råd for. Jeg købte da bare på nettet. I den selvsamme lyseblå. Vi ses næste gang - og før det vist også. Spændende hvad du hitter på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - det virker ikke på mig :-) Er også spøndt på at se, hvad du vil lave af det :-) Vi ses om 14 dage :-)

   Slet
 8. Jamen så er du jo selv uden om det :))
  Jeg ville købe mig fattig hvis jeg kom til strikkecafe i Garnudsalg, så jeg synes du er god :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten - det er jeg nok :-) Meget, meget farligt sted at være til strikkecafe, men frygteligt hyggeligt ;-)

   Slet