12 januar 2013

Bedst som jeg var

kommet godt i gang med Afrodite, slog det mig, at min svigerinde har fødselsdag i næste uge og hun ønsker sig strik. Jamen, det skal hun da få - især fordi, at hun har opdraget sine drenge til at tro, at Tante Mette kan strikke, hvad som helst og at det er helt fantastisk ;-)

For en tid siden havde Rema1000 tilbud på Mor Åse sokkegarn og jeg fik købt til lager. De har også haft det på tilbud denne uge og det kan da godt være, at der røg endnu en farve på lager?

Så gik jagten ind på en opskrift. Jeg kunne jo nok selv have regnet den ud, men jeg gad ikke. Faktisk gik jeg så langt, at jeg lavede en strikkeprøve!

Et tilfældigt møde med "min" bagerjomfru (nok så meget sagt, men hun arbejder i hvert fald hos bageren), fik mig på sporet af et tillæg til Hendes Verden:


Garnet er ikke videre behageligt at strikke med, så jeg håber, at det bliver blødere efter vask. Og så så jeg da lige, at garnet faktisk er produceret af Sandnes. Der kan man bare se.

God weekend. Jeg vil drage til babytræf. Babyerne er nu 22 år :-)

8 kommentarer:

 1. god fornøjelse med strømperne har også hørt at det skulle være knap så rart at strikke med det garn, men kender det ikke selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - det er godt nok stift, så jeg er noget spændt på resultatet!

   Slet
 2. jeg er totalt enig med dig. Det garn er noget stift at strikke med. Hvordan det bliver ved jeg ikke, da strømperne susede til Aarhus næsten før enderne var hæftede.
  Jeg tror også MorAase garn er bedst til Rag sokker, Der går et ngl. pr strømpe.
  God fornøjelse.
  Jeg har ikke set den røde farve før, men flot er den. Jeg har de to melerede og mangler vist 38 ngl. endnu før det er væk.

  God søndag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis - jeg er glad for at høre, at du har mange nøgler tilbage. Det har jeg også ;-) Skulle en ny istid komme, kommer vi i hvert fald ikke til at fryse fødderne ;-) Men det er godt nok ikke den store fornøjelse at strikke af. Forhåbentligt betyder det så, at sokkerne bliver uopslidelige ;-)

   Slet
 3. Jeg kender ikke det garn, men forhåbentlig bliver det blødt og lækkert efter vask. Det er en flot farve.

  Det var noget af et babytræf. Bliver babyerne så båret rundt og vist frem, som man plejer til et babytræf? - Det kunne se sjovt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - det kunne have været lystigt at slæbe rundt på "babyerne". Min er heldigvis lang og tynd, så MÅSKE kunne jeg kaste ham over skulderen :-) De var faktisk ikke ret gamle, før de nægtede at komme med, men vi mødre hygger os stadig :-)

   Slet
 4. Jeg har købt noget af et lager af Mor Aase...
  Det er frygteligt hårdt at strikke af, specielt hvis man strikker lige så stramt som mig, men jeg lover, det bliver SÅ lækkert blødt, når det er vasket. Ikke noget kradseri ;0)

  Go fornøjelse,
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth - det er jeg godt nok glad for at høre! Har et pænt stort lager ;-) Jeg strikker også ret stramt, når jeg strikker strømper, så det er ikke den store fornøjelse, men når bare resultatet bliver godt, så gør det ikke helt så meget :-)

   Slet