30 januar 2013

Nu bliver det nok lidt kedeligt,

for der er ikke meget sjov ved et foto af Afrodite. Den ser noget speciel ud, men jeg har jo prøvet den før, så jeg ved, at resultatet bliver godt.

IMG_0780

Ribben er strikket endnu længere end sidst, hvilket ikke får den til at se mere “normal” ud ;-) Jeg nærmer mig i rask trav ærmerne og så skal det nok blive sjovt. Jeg vil have ærmerne en anelse længere og noget smallere, så regnemaskinen skal findes frem og så må man håbe, at jeg kan huske at bruge den rigtigt!

Håndboldkamp – den taler vi ikke om. Det var ikke min skyld. Jeg havde fundet det rigtige strikketøj frem – det der fik dem til at vinde mod Kroatien, men det kunne så desværre ikke slå Spanien. Op på hesten igen!

6 kommentarer:

 1. Det var da surt med fedt og kaffe i strikketøjet, ja det er nok ikke til at rede. Jeg kan forstå at du er begyndt forfra. Godt at du ikke var nået så langt. Selv om der ikke er så meget at se endnu kan man da se at det er en lækker farve du har valgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - trøjen var færdig og i brug :-( Jeg er startet på en helt ny og det fine ved det er, at jeg nu - forhåbentligt - får den lige som jeg allerhelst vil :-)

   Slet
 2. Turde du godt strikke, se håndboldkamp og drikke kaffe ? Driller bare.
  Afrodite bliver flot kan jeg se, lækker farve, så glæder mig til at se den færdig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis - jeg strikkede strømper, så skaden ville være til at overse ;-)

   Slet
 3. Afrodite er jo superflot, og det er en fin farve du strikker i. Det skal nok blive godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - tak. Jeg nærmer mig det punkt, hvor det vil vise sig, om jeg har regnet rigtigt, så spændingen stiger ;-)

   Slet