03 januar 2013

Det er da vist

ved at være på tide at få sagt Glædelig Jul og rigtigt Godt Nytår - bedre sent end aldrig.

Her er december en meget arbejdstung måned, så energien forsvandt lige så stille, men det lykkedes mig da at få hæklet 2 par grydelapper og syet 3 iPad sækkestole. Meget morsom omgang at få fyldt kugler i de sækkestole. Ældste og jeg havde nærmest grineflip undervejs og det kan altså ikke anbefales, når der er Krøyer kugler i fri dressur! Men sjovt var det.

Billeder er der ingen af. Når jeg er hjemme, er der ingen lys, så det må vente lidt.

Kroppen på Dydsmønster er langt om længe færdig og jeg er i gang med ærmet, men det holder hårdt. Jeg er simpelthen "nødt" til at starte noget enkelt op, så der er vasket garn til en Afrodite mere ;-)

Og så skal jeg også lige have fundet lidt tid til at få læst blogs. Jeg er langt bagefter og det dur ikke!13 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg da glæder mig til at se Dydsmønster!!!

  Og ja, selvfølgelig skal der være et strikkealternativ til de ærmer :-) Jeg overvejer også om jeg skulle slå op til noget med hulmønster, som alternativ til de strømper, den glatstrikkede kjole, hulkrusmodellen, det mønsterstrikket sjal og ditto trøje og hvad der nu ellers er på pindene.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha Lea - det er godt med alternativer ;-) Tror altså, at det kommer til at vare et godt stykke tid, før Dydsmønster er færdig! Meget langsommeligt strik....

   Slet
 2. Godt nytår til dig også.
  Spændt på at se dig i Dydsmønstret :)
  Ja, det er ikke en man lige strikke flere af.

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Yt - nej, der kommer i hvert fald kun det ene Dydsmønster her på matriklen. Godt nok "tung" at danse med, men flot er den jo!

   Slet
 3. Og godt nytår til dig også :-)

  Glæder mig til at se de projekter...

  Ja mon ikke vi alle har vores helt egen krøyerkugle historie... de er temmelig levende... Den bedste jeg kan fortælle var da mine drenge endnu ikke var så store da havde både de og deres brødre de der sækkestole og så begyndte der at gå hul på dem og straks blev de kasseret, men tænkte at jeg skulle være smart at gemme de hersens kugler for de er jo temmelig dyre og kunne jo være jeg fik lavet nogle nye puder. De kom i sække og gemt væk i en gammel campingvogn og glemmer lykkeligt alt om dem indtil drengene om foråret har været ude og lege og glædesstrålende kommer ind og fortæller at det skam sneer i campingvognen.... der fik mor travlt.... de var allevegne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - det må have været et syn for guder, Dorthe de kugler lever da godt nok deres helt eget liv ;-) Men drengene har garanteret haft det rigtigt sjovt!

   Slet
 4. Godt nytår! De der iPad sækkestole vil jeg se billeder af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - det skal du få, for de er meget, meget smarte og nemme at sy!

   Slet
  2. P.S. Skal lige overleve denne weekend, så skal der nok komme billede.

   Slet
 5. iPad sækkestole lyder som en super ide, kan vi ikke få et billede af dem, for dem vil jeg gerne se?

  Dydsmønster er flot, men jeg har hørt at snoningerne er træls at lave, så jeg venter lige og hører hvad du synes, inden jeg kaster mig ud i i den. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - iPad sækkestolen er rigtig smart. Jeg prøver lige at få taget et billede, men der er frygteligt mørkt her i Himmerland!

   Snoningerne er virkeligt langsommelige at strikke. Skulle jeg strikke den igen, ville jeg strikke den med ganske almindelige snoninger - meget hurtigere.

   Slet
 6. Også godt nytår til dig :o)
  hilsen mona

  SvarSlet