25 januar 2013

Flere sokker

er det blevet til. Endnu et rødt par. Garnet er som sagt meget hårdt at strikke med, så jeg fandt mine firkantede pinde frem for at se, om det ville hjælpe på det. Og det gjorde det faktisk. Det var ikke helt så slemt at strikke med de pinde ;-) For ekstra variation strikkede jeg også begge strømper på en gang.Ifølge opskriften skal man have flere masker på skaftet end på foden. Det gjorde jeg så også pligtskyldigst på det første par. Forstår ikke, hvorfor det skulle være nødvendigt, så det har jeg ikke gjort denne gang.

Og så lige en husker til mig selv: 44 m, 40 omg rib, 3 omg glat, hæl, 40 omg glat på foden, tå slut ved 16 m - hm, tror jeg nok. Mens jeg strikkede, var jeg helt sikker på, at det kunne jeg sagtens huske, men nu?

God håndboldkamp - jeg er klar til at støtte med turbostrik - med mindre det bliver for spændende, så går vi nok over til neglebidning ;-)

12 kommentarer:

 1. :o) det lyder som den rigtige sokkeopskrift :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - tror i hvert fald, at den holder ;-)

   Slet
 2. Selv god fornøjelse med kampen - uha det bliver spændende!!
  Jeg kender godt det der med at det kan jeg godt huske, men så ..... næste gang skal vi måske notere lidt i stedet for at tro :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten - uha det blev en god kamp :-) Og ja, det er nok en rigtig god ide at notere i stedet for at tro!

   Slet
 3. sikken en masse sokker du får produceret herfra kommer der nu ikke så mange tror jeg har haft gang i det samme par sokker siden efteråret..... men nu er det jo heller ikke ynglingsstrikketøj med sokker....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - det er bestemt heller ikke min ynglingsbeskæftigelse at strikke strømper, men lige nu passer det mig åbenbart. Jeg har så heller ikke strikket nogen i meget lang tid. Faktisk har Magic Loop nok også noget med det at gøre. Det går bedre for mig end med strømpepinde, så jeg klør på så længe jeg gider. De er jo dejlige at have :-)

   Slet
 4. Ha, ha, man kan hurtigt ende med en ekstra lang fod i sokken, hvis kampen bliver alt for spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er der en gevaldigt stor risiko for ;-)

   Slet
 5. Ja, man tror, man kan huske det - god kamp :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - jeg fatter ikke, at jeg ikke snart har lært det. Falder i hver gang og tror, at det kan jeg sagtens huske, for det er da så logisk! Not!

   Slet
 6. Jeg gad altså virkelig gerne at lære at strikke to på en gang og fra tåen og op. (og som du dog er produktiv..)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe - to på en gang er ikke så svært, når man først får det lært ;-) Jeg har tidligere strikket fra tåen og op, men det siger mig ikke så meget. Måske fordi at jeg, når jeg bruger min sædvanlige opskrifte, lige præcis får de strømper, som jeg gerne vil have. De kan strikkes i noget nær bevidstløs tilstand og så passer de bare :-)

   Slet