26 maj 2015

Af en eller anden grund

falder jeg i øjeblikket mest for trøjer, der starter med en masse kedelig glatstrik. Ret rundt og rundt og r… går selvfølgelig forholdsvist hurtigt på p 4, men nogen udfordring er det ikke.

Jeg kæmpede mig igennem og nåede frem til mønsteret på bærestykket. OG så blev jeg enig med mig selv om, at hvis Christel Seyfahrt kan strikke med tråden over flere fingre, så kan jeg f….. også!

Det tog lidt tid, men nu er jeg faktisk nået til, at jeg ind i mellem helt glemmer, at jeg “øver mig” og bare strikker uden at tænke over det.

IMG_0647

Forøvrigt rigtigt godt, at jeg fik øvet mig, for jeg havde da lige overset, at der nu kommer nogle omgange med 3 farver. Det foregår sådan her – faktisk uden det store besvær:

IMG_0648

MEN jeg er alligevel glad for, at det kun er nogle få omgange.

12 kommentarer:

 1. Du er da kommet godt efter det, når det ligefrem er blevet en vane... og med tre tråde... Du har bestået!
  Spændende mønster... hvad har du gang i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - jeg må indrømme, at jeg er lidt høj over at have lært det. Det bliver helt sikkert meget nemmere end min gamle metode. Det er et gratismønster fra Dale garn (tror jeg nok). Ligger link ud, når jeg har fundet det.

   Slet
 2. Selvfølgelig kan du det ;-) det er bare lidt træning...og dejligt med afveksling efter sådan en omgang kedelig strik hi hi...glæder mig til at se mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lilli - vel kan jeg da så ;-) Jeg kan jo se, at du også kan :-)

   Slet
 3. He, he - det er da klart, du kan - selvom det ikke er nemt at lære "gamle" cirkusheste nye tricks ;-) Den er jeg spændt på at se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - var heller ikke helt sikker på, at den her cirkushest var klar til at lære nyt ;-)

   Slet
 4. Du har styr på det - det ser prof ud.
  Det er sjovt du skriver, at du keder dig med al den glatstrik, jeg har det lige omvendt. Glatstrik er meditation for mig, jeg bliver aldrig træt af det. Sådan er vi jo så forskellige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - du har helt ret. Ind i mellem er det helt Zen at strikke ret. Her var det kedeligt, fordi jeg bare havde sådan en lyst til at komme i gang med mønsteret :-)

   Slet
 5. Nøj, det ser spændende ud. Jeg hepper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva - tak. Jeg er sikker på, at det hjælper :-)

   Slet
 6. ser spændende ud jeg hepper da også med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - tak. Det går fremad. Langsomt men sikkert :-)

   Slet