11 maj 2015

For første gang

har jeg været på Uldfestival i Saltum.

Laila og jeg drog afsted kl. meget tidligt lørdag. Jeg er B- nærmest C-menneske, så afgang hjemmefra kl. 8.15 er frygteligt tidligt. Heldigvis kørte Laila, så jeg kunne sidde og slappe af. Laila havde også sørget for kaffe til turen, så da vi nåede Saltum, var jeg vågen.

Vi nåede frem kort før åbningstid, så det var ikke noget problem at finde parkering. Første stop blev Hanne Falkenberg og så skred budgettet med det samme! Der måtte lige et kit med hjem. Servicen var i top, så vi kunne efterlade vores nye kit og hente dem på vejen tilbage.

Så gik den raske galop gennem teltene. Der var mange mennesker men dog til at komme frem. Kan forestille mig, at det blev sværere senere på dagen.

Slagteren i Saltum måtte vi også lige besøge. Både for at få noget at spise og for at få lidt med hjem.

Lige godt middag havde vi været det hele igennem og blev enige om, at det da gav plads til et stop hos Garnudsalg på vejen hjem.

Dagens høst:

IMG_0629

Hm, det billede ser noget bedre ud på mit kamera. Har ikke tid til et nyt, så her kommer lidt forklaring: Flex fra Hanne Falkenberg i blå, 2 store cones uld fra Garnudsalg – 1 i blå og 1 i grønne nuancer, firkantede KnitPro pinde (det skal prøves igen, igen) og bog fra Karen Noe.

En rigtig hyggelig dag i godt selskab.

14 kommentarer:

 1. Ja, det er med at være der fra starten... Jeg havde lyst, men er glad for at jeg kun nåede til Ålborg!
  Dejlige indkøb... Strikkefornøjelse til mange timer. Den bog fra Noe kender jeg ikke. Det skal lige udforskes...
  De firkantede KnitPro er der mange som sværger til... jeg kører med de almindelige træ og supplerer med Carbonz og metal i de tynde numre.... Jeg har en vi evne til at knække dem i et hårdt greb!
  Hvad er din erfaring med de firkantede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - indtil nu har jeg kun haft de firkantede i træ. Det har ikke været den store succes, men jeg strikker heller aldrig med træpinde - kan ikke få det til at glide. Da jeg købte de firkantede, kunne de kun fås i træ (så vidt jeg husker). Planen er, at de skal afprøves på bomuldsgarn, som mine hænder ikke er vilde med at strikke i.

   Slet
 2. Jamen så forstår jeg jo godt, hvorfor vi ikke løb ind i hinanden, for vi kom først senere :-) Jeg overvejede Hanne Falkenbergs Bits, men nåede aldrig tilbage til hende - jeg var stjerneforvirret efter forholdsvis kort tid med alle de mennesker ;-) Den Karen Noe bog må jeg se ved lejlighed :-) Og så er det vel ved at være en tradition, at du køber cones hos Garnudsalg, he he ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - tror også, at vi var heldige, at der ikke var overvældende mange, mens vi var der. Jeps, eeeeelsker cones ;-)

   Slet
 3. De firkantede pinde er FANTASTISKE, :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette - det håber jeg :-) Har prøvet i træ, men det var ikke godt. Jeg strikker heller aldrig med træpinde, så det kan jo godt være derfor. Er spændt på at prøve de nye af :-)

   Slet
 4. Nørj, sikke nogle fine ting du fandt. Man bliver helt ivrig efter at se det færdige resultat af den Falkenberg. Mange hilsner Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte - på Hanne Falkenbergs stand var der flere i trøjen, og den var bare så fin i virkeligheden. Glæder mig til at komme i gang, men der skal laves noget færdigt først!

   Slet
 5. Sikken en skøn dag! Saltum må komme på programmet hos mig også en gang {;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lona - det var en rigtig fin dag (på trods af vejret!) :-) Et besøg kan anbefales.

   Slet
 6. Hyggeligt vi mødtes :-) det er altid dejlig at være i Saltum - jeg har vist været der alle årene...desværre ofte med halvdårligt vejr :-( men pyt det er skønt og masser af fristelser :-) dejlige indkøb!!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle lækre indkøb. Jeg kender ikke Flex, men glæder mig til at se den. Hanne Falkenbergs modeller er bare så flotte.
  Jeg har aldrig strikket med firkantede pinde, så jeg er spændt på at høre hvad du synes om dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - jeg havde heller ikke set Flex før. Måske var det derfor, at jeg var så nem at lokke ;-) Der kommer mere om de firkantede, når de er blevet testet :-)

   Slet