03 oktober 2014

I meget lang tid

har det været planen, at jeg skulle have bare en smule styr på mit garn. Jeg har tidligere lavet den flotteste oversigt i Excel, men når man ikke får skrevet ind, når noget bliver brugt og en lille smule måske kommer til, så er det jo ikke meget værd.

Mellemste har flere gange – med himmelvendte øjne og et bredt grin - højtideligt lovet, at hun nok skulle sidde med sin bærbare og taste ind, mens mor her dikterede, men tiden går og der sker ikke noget.

Altså hev jeg i søndags en kvadreret blok og en kuglepen frem og brugte et par timer minutter på at skrive ned. Jeg valgte “kun” at få styr på det garn, som jeg har på cones. Resten kan sagtens vente.

Det viste sig, at jeg faktisk ikke havde noget blåt højlandsuld. En stor fejl så det var da heldigt, at jeg tirsdag skulle til strikkecafe hos Garnudsalg. Der blev rettet op på fejlen og lageret ER opdateret:

IMG_0276

Det var en virkelig hyggelig omgang strikkecafe. Så sjovt at være en stor flok samlet med samme glæde ved garn. Ingen måben over store garnlagre, masser af inspiration og snak!

God weekend.

8 kommentarer:

 1. Godt du fik rettet op på fejlen. :-))
  Dejlig blå farve og ja strikkecafe er en skøn ting. Har desværre ikke selv haft så meget tid til at "dyrke" det i lang tid.

  SvarSlet
 2. Hej Pia - det er jo vigtigt ikke at løbe tør ;-) Jeg har heller ikke været til så mange strikkecafeer, men har besluttet, at det skal der rettes op på :-)

  SvarSlet
 3. Uha... ingen blå... panik... Heldige du at komme til strikkecafe hos Garnudsalg... Det står virkelig på ønskesedlen hernede!
  Jeg har haft garnet noteret og siden konkluderede jeg, at det var vigtigere at have nogle gode kasser og overblik på den måde! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - jeg er så doven, at jeg ikke gider at gå ind og lede i skabet, så jeg hiver bare listen frem ;-)

   Slet
 4. Hvordan i alverden har du klaret dig uden blåt højlandsuld? Godt du fik hentet lidt til lageret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - det fatter jeg heller ikke. Jeg er MEGET glad for, at der nu er styr på det ;-)

   Slet
 5. Hej Mette - tør løber du nok ikke - men blå højlandsuld - DET kan man ikke leve uden ;o) Sikken et arbejde at skulle holde styr på sådan et lager ! Det var hyggeligt at møde dig og Laila idag :o)

  SvarSlet
 6. Ja det forstås - et lager uden blåt, det dur bare ikke :))
  Strikkecafeer er bare så hyggeligt - balsam for sjælen!

  SvarSlet