06 oktober 2014

Lørdag

havde Mona arrangeret tur til Fru Jensens Unikum i Videbæk.

Jeg havde allieret mig med Laila, som også lagde bil til. Det får hun bestemt lov til en anden gang, for det viste sig, at bilen var lastet med kaffe, vand og madpakke! Så da vi var kommet et godt stykke ned i landet holdt vi ind og nød madpakken med udsigt til græssende får – meget passende.

Vel fremme ved Fru Jensens Unikum blev vi mødt af et hyggeligt kaffebord og flere strikkere. Sjovt, som en fælles lidenskab bare skaber forbindelse mellem mennesker med det samme. Jane viste sit lækre, lækre garn frem og vi fik også historien bag det.

Så blev der ellers kigget garn – både med øjnene men nok især med hænderne, for nøj hvor var der bare lækkert, blødt, blødt garn!

Lidt måtte der naturligvis med hjem:

IMG_0280

Ærgerligt at man ikke kan se, hvor blødt det er. Det har ligget fremme siden lørdag og bliver lige nusset, når jeg kommer forbi.

Garnet skal ende i et Color Affection. Mønsteret købte jeg allerede lørdag aften og jeg var da også tæt på lige at få garnet vundet op, men jeg holdt mig i skindet. Andet skal være færdigt først!

Tak for en rigtig hyggelig lørdag.

12 kommentarer:

 1. Strikkere er en helt særlig samling dedikerede fiberfeer!
  Jeg har lige det mønster i mit bibliotek... Glæder mig til at se det strikket op i det smukke garn!

  SvarSlet
 2. Hej Anne - nemlig :-) Det er så sjovt at mødes om fælles interesse. Jeg prøver at holde mig i skindet lidt endnu, inden jeg starter op, men min hals vil meget gerne prøve det tørklæde ;-)

  SvarSlet
 3. Det var så hyggeligt at møde dig, og ja, det er utroligt, som man næsten synes, man kender hinanden.
  Jeg glæder mig til at se dit sjal, her i huset er der også noget, der skal være færdigt først.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - det var rigtigt hyggeligt :-) Jeg er også ret spændt på at se sjalet i dine farver. Vi må klø på og få noget færdigt :-)

   Slet
 4. Spandene spændende eftermiddag - og rigtig hyggeligt at mødes IRL. og sjovt som snakken går fra første minut :). Først nu går det op for mig at Laila også har en blog. Jeg må ind at kigge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - det var så hyggeligt at mødes IRL :-)

   Slet
 5. Det er utroligt som I har viljer af stål - særdeles beskedne indkøb :-) Lækkert ser det ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - glorien er også blevet pudset flittigt ;-)

   Slet
 6. Det lyder som en hyggelig tur. Sikke standhaftig du er, at du laver andet færdigt først.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva - det er KUN fordi, at jeg ved, at det stresser mig med for mange ting i gang. Ellers var der blevet slået op ;-)

   Slet
 7. Det var så dejligt at møde dig Mette og de andre skønne kvinder, tiden fløj afsted til lyden af latter og munter snak....så kan man godt klare et par gråvejrsdage med regn og blæst.
  Glæder mig til at se din version af Corlor Affection

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane - det var en rigtig hyggelig eftermiddag, som man kan leve højt på længe :-) Min hals sukker efter det tørklæde, men.....;-)

   Slet