31 oktober 2014

Skulle der nu sidde et enkelt medlem

af den nærmeste familie og være bekymret for, om julegavestrikning igen i år først går i gang d. 22.-23. december, så kan jeg berolige med, at der allerede er stor fremgang. Nu satser jeg så voldsomt på, at jeg ikke bliver ramt af Nemesis. Skulle det alligevel ske, har jeg en plan B – burde man ikke kunne nå at strikke en Høstjakke i str. M på et par dage?!?

Jeg mangler at tage stilling til en kontrastfarve:

IMG_0339

Og ja, det er den råhvide med den brune kontrast. Det kan enhver da se! Farverne er mere dæmpede i virkeligheden og da jeg stod og fotograferede, var jeg ret sikker på, at kontrasten bliver den orange. Ud fra billedet ville jeg vælge den turkise. Må vist have kigget på dem igen, men jeg er ret sikker på, at valget falder på den orange. Der skal jo være lidt “pang” over den.

Og så lige en lille historie fra det virkelige liv. I går var det tid til mammografi. Jeg har prøvet det før og ligger ikke vågen om natten pga. det (det skulle da lige være pga. frygten for ikke at kunne finde en parkeringsplads. Ikke nemt i Aalborg midtby).

Seancen går i gang. Først bliver brysterne mast totalt flade i vandret position – derefter i lodret. For at tage de lodrette billeder drejes maskineriet 90 gr., hvorved en anden del af maskineriet afsløres. Idet maskineriet blev drejet, kom jeg til at kigge lige frem og hvad blev afsløret? Et ca. 10 x 10 cm foto af George Clooney :-) Jeg bliver stadig i godt humør, når jeg ser det for mig (ikke så meget billedet af George Clooney som selve afsløringen).

Rigtig god weekend.

10 kommentarer:

 1. Synes du, det er for sent at starte julegavestrikkeriet et par dage før jul? Det er en lækker trøje, du strikker, den vil bestemt falde i god jord
  Hvor er det skønt at vide, at dem der arbejder med mammografi, har så skøn en humor, det er et godt sted at få et lille smil på læben
  Også god weekend til dig
  p.s. Du kan stort set altid få p-plads i Palads-passagen, derfra er der ikke så langt til sygehuset

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - familien gør i hvert fald. Tror, at de tænker tilbage på den jul med både gys og grin ;-) Tak for tippet om Palads-passagen. Det husker jeg næste gang. Denne gang skulle jeg møde forholdsvist tidligt, så jeg fandt en plads på den gamle rutebilsstation.

   Slet
 2. Sådan en afsløring kan da også lige aflede fra ubehaget ved brystet :-)
  God weekend.
  Mvh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne - mon ikke. Jeg klukker stadig lidt ved tanken ;-)

   Slet
 3. Selvfølgelig kan man strikke en Høstjakke på et par dage og julegaverne kan vel nås på det halve ;-) Jeg stemmer for den orange :-)

  Skønt at hilse på dig hos Garnudsalg - og rigtig sjovt at læse om Yngste i sidste indlæg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - skulle det gå helt galt, satser jeg på, at du har ret ;-) Det var rigtigt hyggeligt hos Garnudsalg og jeg glæder mig til, at vi kommer i gang :-)

   Slet
 4. Og mellem broerne, der kan jeg altid finde plads, når jeg er på besøg hos min ældste 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - tak. Jeg går også til tandlæge i Aalborg og der har jeg været ude i noget tidspres selv om, at jeg altid kører hjemmefra i rigtig god tid!

   Slet
 5. Jeg ville også vælge den orange som kontrast - rigtig flot.
  En høstjakke på 2 dage ? det er vist meget ambitiøst ;o) - men en uge kan du nok godt gøre det på. George Clooney er ikke det værste syn at skue :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - jeg satser også på den orange. Den er jeg noget vild med :-) Jeg nærmer mig afslutningen, så bliver Høstjakken nødvendig i stedet, kan jeg snart gå i gang (hvis ikke noget andet er mere spændende!). Nej, George Clooney får man ikke ondt i øjnene af at kigge på :-)

   Slet